(Poistunut julkaisusta)

Henkilöitä koulutettavaksi kokoonpanijoiksi
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Oletko näppärä käsistäsi ja pidätkö tarkkuutta vaativan työn tekemisestä? Etsimme ympäri pääkaupunkiseutua ja ympäryskuntia henkilöitä koulutettavaksi tuotannon kokoonpanotehtäviin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa kokoonpanotehtävissä siisteissä ja moderneissa tuotantotiloissa. Pääset kauttamme haastamaan itsesi uuden alan oppimisessa tai kehittämään jo olemassa olevaa osaamistasi vastaavanlaisista tehtävistä.

Etsimme etenkin Tuusulan ja Keravan alueella sijaitseville asiakkaillemme kokoonpanotyöntekijöitä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kokoonpanotehtäviin. Tehtävään valituksi tuleminen edellyttää ennen kaikkea reipasta asennetta ja kykyä oppia uutta. Aikaisempi kokemus tuotannon kokoonpanotehtävistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Kokoonpanotehtävissä tarvittavaa sorminäppäryyttä sinulle on voinut kertyä myös esimerkiksi harrastusten kautta, joissa kokoat laitteita tai käytät erilaisia työkaluja.

Työskentelet kauttamme kokoaikaisessa määräaikaisessa työsuhteessa päivävuorossa. Toivomme sinulta mahdollisuutta sitoutua töihin ainakin tämän vuoden loppuun asti. Hyvin työssään pärjäävillä on mahdollisuus myös pidempikestoisempaan työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi meille välittömästi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme avoimet paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.