(Poistunut julkaisusta)

Henkilöautonkuljettaja
Barona Lapland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Haluatko hypätä ratin taakse? Haemme rauhallisia ja paineensietokykyisiä henkilöautonkuljettajia Rovaniemelle!

Haemme nyt asiakkaallemme rauhallisia ja paineensietokykyisiä henkilöautonkuljettajia tammi-helmikuun ajalle Rovaniemelle!

Edellytykset:

  • B- ajokortti ja ajokokemusta min. 3 vuotta (ei rikkeitä viimeisen 2 vuoden aikana).
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa
  • Joustoa työaikojen suhteen

Työt alkavat alustavasti 3.1 päivä perehdytyksellä ja varsinaiset työt alkavat vaiheittain 8.1 alkaen. Työvuorot ovat joko aamu- (04.30- 12.30) tai iltavuoroja (13:30-21:30) ja vuorot ajoittuvat arkipäiviin, mutta myös lauantain työvuorot ovat mahdollisia. Toivomme valmiutta sekä aamu että iltavuoroihin. Työvuorojen määrä vaihtelee, mutta töitä on pääsääntöisesti tarjolla n.5 päivää viikossa. Työt saattavat jatkua myös helmikuun jälkeen.

Jos täytät kriteerit ja haluat hypätä tammikuun alusta autonrattiin, voit olla juuri meidän etsimä työntekijä!

Tarjoamme sinulle hyvän palkan ja aidosti mielenkiintoisen työtehtävän!

Laitahan hakemus pikaisesti tulemaan järjestelmäämme (emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse mm. GDPR syistä johtuen), sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä Barona Lapin asiakkuuspäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi tai 050-3426764 tai palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, jyry.lehtoniemi@barona.fi tai 0504131220 (soittopyyntö tekstiviestillä). Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.