(Poistunut julkaisusta)

Henkilöauton kuljettaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Haemme kansainväliselle asiakkaallemme

HENKILÖAUTON KULJETTAJAA

Nautitko ajamisesta ja sinulla on intohimo tekniikkaan?

Etsimme henkilöä, joka ajaa henkilöautolla ympäri Pohjois-Suomea keräten huipputekniikan avulla tietoa yhteistyökumppanillemme.
Projekti kestää noin kuusi kuukautta ja sen on määrä alkaa 10. maaliskuuta 2020.

Jos sinulla on yleinen tietämys autoista, olet luotettava ja viihdyt auton ratissa Lapin maisemissa yksin 8 tuntia päivässä, olet täydellinen tekijä tähän työhön. Työssäsi sinun tulee olla valmis yöpymään kesän aikana useilla eri paikkakunnilla ja raportoimaan työstäsi englannin kielellä.

Työssä vaadimme sujuvaa englannin kielen taitoa, vähintään 5 vuoden ajokokemusta ja hyvää fyysistä kuntoa.

Valitulle ehdokkaalle suoritetaan huumetesti. Työ alkaa 10. maaliskuuta ja kestää noin kuusi kuukautta. Tämä on kokopäiväinen työpaikka, mutta työtehtävien onnistunut suorittaminen riippuu sääolosuhteista. Työsopimus allekirjoitetaan Sihdin ja valitun ehdokkaan välillä.

Jos olet kiinnostunut työstä, laita hakemus mahdollisimman pian, koska käymme läpi hakemukset jo hakemusajan kuluessa, mutta viimeistään 1. maaliskuuta. Meidän kanssamme voit kommunikoida suomeksi, mutta asiakasta varten tarvitsemme englanninkielisen ansioluettelon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon yksikön päällikkö Anna Paloniemi puh: 050 444 4421, sähköposti: anna.paloniemi@adecco.fi.