(Poistunut julkaisusta)

Henkilöautomyyjä - Jyväskylä
Jyväskylän Autotarvike Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019
Jyväskylän Autotarvike Oy on täyden palvelun autotalo, jonka liikkeistä löydät laatumerkit edustusautoista perheautoihin sekä markkinoiden laajimman hyötyautomalliston. Tarjoamme asiakkaillemme myös edustamiemme automerkkien valtuutetut huolto-, korjaus- ja varaosapalvelut ammattitaidolla ja alkuperäisosin.Toimintamme tavoitteena on korkea asiakastyytyväisyys ympäristöarvot huomioiden. Asiantunteva, merkkierikoistunut ja palveluhenkinen henkilöstömme on valmiina auttamaan kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa.
Etsimme nyt Jyväskylän Autotarvikkeelle aktiivista henkilöautomyyjää osaksi ammattitaitoista Volkswagen-myyntiryhmää.Toivottu aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan asiakkaan kanssa. 

Tehtäviisi kuuluvat

Henkilöautomyyjänä tehtävänäsi on Volkswagen henkilöautojen myynti. Tehtäviisi tulet saamaan kattavan perehdytyksen ja käytössäsi ovat ajantasaiset työkalut ja järjestelmät. Pääset osaksi pientä myyntitiimiä, jonka asiantuntijat tukevat sinua työssäsi.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulla olevan kaupallinen tai tekninen koulutustausta sekä jo entuudestaan kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä. Työotteeltasi olet aktiivinen, rohkea ja sosiaalinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet aidosti kiinnostunut autoihin, autoalaan ja myyntiin liittyvistä tehtävistä. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja kiiretilanteessa osaat priorisoida työtehtäviäsi tehokkaasti sekä pitää langat käsissäsi. B-ajokortti on tehtävän kannalta välttämätön.

Sitoutuneelle ja motivoituneelle työntekijälle tarjoamme työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä, hyvähenkisen työyhteisön tuen sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen autoalan työtehtävän kattavien henkilöstöetujen kera. Lisäksi pääset työskentelemään huippumerkin- ja tekniikan parissa.
 
Olisitko sinä uusi Volkswagen-myyjä Jyväskylän Autotarvikkeelle? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 14.11.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi