Henkilöasiakasrahoituksen asiakkuusneuvoja/-asiantuntija
OP Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Oletko henkilöasiakasrahoituksen osaaja, joka haluaa olla mukana mahdollistamassa asiakkaidemme suurimpia hankintoja Suomen vetovoimaisimmassa finanssialan yrityksessä? Oletko se osaaja, jonka puoleen asiakkaamme haluavat palata uudestaan, sillä tuotat niin hyvää ja kokonaisvaltaista palvelua?

Asuntorahoituksen kovan kysynnän kasvun vuoksi etsimme nyt OP Helsinkiin useampaa henkilöasiakasrahoituksen neuvottelijaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Henkilöasiakasrahoituksen asiakkuusneuvoja / -asiantuntija


Olemme mahdollistamassa asiakkaidemme unelmia. Nyt ja tulevaisuudessa. Tehtävässä vastaat laaja-alaisesta ratkaisumyynnistä niin olemassa olevien kuin uusien henkilöasiakkaiden asumiseen liittyvän rahoituksen palveluissa. Tarjoat asiakkaillemme ratkaisuja, joiden avulla he tuntevat itsensä luottavaisiksi, eli tunnistat ja myyt asiakkaan tarvitsemat kokonaisratkaisut asumisen ja talouden turvaamiseen liittyen. Koska olemme siellä, missä asiakkaammekin ovat, kohtaamme asiakkaamme monikanavaisesti – kasvokkain, verkon kautta sekä puhelimitse. Vallitsevan tilanteen vuoksi kohtaamisemme painottuvat etäkanaviin.

Tätä kaikkea on OP Helsinki
OP Helsinki on asiakkaidensa omistama pääkaupunkiseutulainen, aidosti paikallinen ja asiakasta lähellä oleva täyden palvelun pankki, jossa työskentelee yli 600 finanssialan osaajaa. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Meillä on jo noin 400 000 asiakasta, ja erinomainen asiakaskokemuksen tuottaminen on toimintamme keskiössä.

Tämän me lupaamme sinulle
Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme voi vaikuttaa toimintamme uudistamiseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan tehtävän. Pääset mukaan aktiiviseen ja rentoon yhteisöömme sekä luomaan kanssamme finanssialan parasta asiakaskokemusta. Meillä johtaminen lähtee halusta onnistua yhdessä tiiminä. Työskentelemme joustavasti liukuvan työajan sekä etätyön avulla.

Koska elämä on paljon muutakin kuin työtä, meille on ensisijaisen tärkeää, että henkilöstömme voi ja jaksaa hyvin. Toimintamme kehittyessä jatkuvasti pidämme myös huolen, että osaajiemme osaaminen ja ammattitaito kasvaa. Meillä on erilaisia kehittymispolkuja, joiden avulla kasvatetaan omaa asiantuntijuutta oman mielenkiinnon ja kehityshalukkuuden puitteissa.

Hyvästä työstä sinua palkitsee mittava henkilöstöetu- ja palkitsemiskokonaisuutemme. Meillä on koko henkilöstölle mm. laaja sairaskuluvakuutus, tulospalkkiojärjestelmä ja henkilöstörahasto.

Tunnistatko tästä itsesi?
Olet jo kerryttänyt osaamista ja kokemusta finanssialan palveluiden ja rahoitusprosessin hallinnasta sekä vakuuksista. Sinulle tärkeintä työssäsi on kokonaisvaltaisen ja erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen. Haluat aidosti olla se osaaja, joka muistetaan asiakaspalveluhenkisyydestään sekä halusta ratkaista asiakkaan tarve. Tavoitteellinen työ innostaa sinua, ja haluat aidosti tehdä aktiivista sekä tuloksellista myyntityötä asiakasrajapinnassa.

Työskentelet mielelläsi yhdessä tiimin kanssa, mutta sinulle on luontevaa työskennellä myös itsenäisesti, sillä toimintatapamme mukaisesti jokaisella on valta ja vastuu organisoida työpäivänsä sekä tekemisensä itse. Sopeudut muuttuvaan toimintaympäristöön ja innostat asiakkaita digitaaliseen asiointiin. Palvelemme asiakkaitamme niin suullisesti kuin kirjallisesti pääsääntöisesti suomeksi ja englanniksi.

Miten tästä eteenpäin?
Haluatko tietää lisää meistä? Urasivultamme www.op.fi/web/op-helsinki/rekry löydät lisätietoa ja kerromme, miksi sinun kannattaisi liittyä joukkoomme. Siellä pääset myös kuulemaan työskentelystä OP Helsingissä tulevien työkaveriesi kertomana. Jos olet harkitsemassa muuttoa pääkaupunkiseudulle, autamme myös kodin löytämisessä.

Hae tehtävään 6.6.2021 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta. Älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään, sillä viemme rekrytointiprosessia eteenpäin ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Toivottavasti kuulemme sinusta!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot