(Poistunut julkaisusta)

Henkilöarviointiassistentti
Psycon

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Testaa, olisiko sinusta HENKILÖARVIOINTIASSISTENTIKSI meidän Psyconille

Kiinnostaako sinua rekrytointiala ja työskentely psykologisten soveltuvuustestien parissa? Jos vastasit kyllä, jatka eteenpäin.

Etsimme Lappeenrannan toimistollemme asiakaspalveluhenkistä tehopakkausta, organisoinnin ihmettä, jolta luonnistuu laadukas asiakaspalvelu nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Henkilöarviointiassistentti toimii asiakaspalvelumme ytimessä ja avustaa konsulttia henkilöarvioinnissa. Assistentti vastaa henkilöarviointipäivän käytännön järjestelyistä, asiakkaiden ohjeistamisesta päivän aikana sekä huolehtii dokumentoinnista. Lisäksi assistentti osallistuu henkilöarviointiprosessiin mm. observoimalla asiakkaita erilaisissa simulaatiotehtävissä. Työnkuvaan kuuluu myös erilaiset toimistotehtävät, kuten ajanvaraukset.

Jos työnkuva innostaa, testaa, tunnistatko itsesi seuraavista kriteereistä:

  •  kokenut ja varmaotteinen asiakaspalvelija
  •  tehokas, järjestelmällinen ja tarkka
  •  joustava ja toimelias
  •  hyvä tilannetaju ja vahvat vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi
  •  erinomainen paineensietokyky

Seuraavaksi pohdi, soveltuuko elämäntilanteesi tarjoamaamme työhön:

Assistentin työ on osa-aikaista päivätyötä (1-5 päivää viikossa), joten se sopii esimerkiksi korkeakouluopiskelijalle, joka opiskelee käyttäytymistieteitä kuten psykologiaa, sosiaalipsykologiaa tai kasvatustiedettä, tai kauppatieteissä esimerkiksi johtamista ja organisaatioita. Joustavuutta arvostamme korkealle, ja se toimii molempiin suuntiin. Työ voidaan aloittaa sopimuksen mukaan.

Entä sopisitko porukkaamme?

Henkilöarvioinneissa Psycon Oy on tunnettu hyvästä laadustaan, ja tavoitteemme on olla halutuin. Meidän Psyconilla vallitsee aito välittämisen kulttuuri ja sinua odottaa karjalaisella iloisuudella ja kerkiiväisellä energialla varustettu tasokkaiden asiantuntijoiden työympäristö mielenkiintosine työtehtävineen, jotka toimivat myös hyvänä ponnahduslautana tulevalle urallesi.

Jos itsetutkiskelun päätteeksi tulit siihen tulokseen, että olisit meille osuva valinta ja työnkuva motivoi sinua aidosti, odotamme mielenkiinnolla hakemustasi 31.3. mennessä (jätä hakemuksesi osoitteessa www.psycon.com/jobs). Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Jos jäit vielä pohtimaan soveltuvuuttasi, lisätietoja tehtävästä antaa Itä-Suomen aluejohtajamme Paula Holtari, puh. 020 710 1230, e-mail paula.holtari@psycon.com.

Hakusanat: Lappeenranta, konsultointi, hr, rekrytointi, psykologia, assistentti, asiakaspalvelu, henkilöstöala, henkilöstöhallinto, kasvatustiede