(Poistunut julkaisusta)

Henkilö verkkokauppojen ylläpitoon ja tuotetukeen
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Teknisen tukkukaupan nykyaikainen ja arvostettu asiakasyrityksemme Helsingin Pihlajamäessä etsii kauttamme dynaamista ja aktiivista

OSAAJAA VERKKOKAUPPOJEN YLLÄPITOON JA TUOTETUKEEN

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät

Pääasiallinen työtehtäväsi tulee olemaan kahden verkkokaupan tekninen ylläpito, joka koostuu mm. uusien toimintojen, tuoteryhmien ja moninaisten layoutien muutoksista sekä asiakkaiden neuvonnasta ja salasanojen uusimisesta jne. Tämän lisäksi toimit Tuotehoitoyksikön datatukena mm. tuottamalla laajoista datavarastoista materiaalia erilaisiin ja vaihteleviin tarpeisiin.

Sidosryhmiäsi työssäsi ovat mm. ohjelmistojen toimittajat (koti- ja ulkomailla), asiakkaat/jälleenmyyjät sekä Tuotehoitoyksikkö. Tehtävä edellyttää jonkun verran ulkomaille matkustusta (muutamia vuodessa) liittyen ohjelmistojen kouluksiin ja erilaisiin seminaareihin.

Edellytykset

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta, esim. datanomi/(IT)tradenomi ja kiinnostus verkkokauppateknologioita kohtaan. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja hallitset erinomaisesti vähintään Excelin sekä Accessin. Suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä, saksan ja/tai ruotsin osaaminen luetaan eduksesi.

Emme edellytä sinulta vuosien kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan enemminkin odotamme myönteistä ja positiivista suhtautumista verkkokauppateknologioita kohtaan, olet kiinnostunut ja seuraat yleisesti alan trendejä sekä kehitystä. Olet utelias ja se mitä et tiedä olet valmis kysymään tai ottamaan oma-aloitteisesti selvää. Kaikkea ei tarvitse vielä osata, innokkuus, asenne, motivaatio ja kiinnostus tehtävää ja alaa kohtaan on vähintään yhtä tärkeätä kuin koulussa opitut asiat. Arvostamme myös ominaisuuksia, kuten avoimuus, halu auttaa ja palvella muita sekä sosiaalinen kyvykkyys ja huumorintaju.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sähköisten tuotteiden parissa, mukavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi ja kasvaa asiantuntijana.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Poolia Suomi Oy:ssä Tarja Laakso ja Sanna Majava.

Yhteyshenkilö(t)

Tarja Laakso tarja.laakso@poolia.fi +358207290837

Sanna Majava sanna.majava@poolia.fi +358207290838

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Poolialla on myös korkein AAA-luottoluokitus.