(Poistunut julkaisusta)

Henkilö tuotekehitys ja myyntitehtäviin
VS-Harja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2019
VS-Harja Oy
VS-Harja Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi laadukkaita kotimaisia siivousvälineitä lähinnä ammattisiivouksen tarpeisiin. Kotimaisuus on meille vahva arvo ja mukana kaikessa tekemisessämme. VS-harja on Sinituote Oy:n100 % omistama tytäryhtiö, tuotantolaitoksemme sijaitsee Akaassa, josta käsin myös tuotekehitys ja myynti- sekä markkinointi hoidetaan.
Toimenkuva
ETSIMME VS-HARJALLE HENKILÖÄ TUOTEKEHITYS JA MYYNTITEHTÄVIIN

Toimit myyntipäällikkömme alaisuudessa työskennellen asiakasrajapinnassa sekä back office -tehtävissä. Tuotetiimissämme vastaat olemassa olevien tuotteiden ylläpidosta, tuotetiedoista ja mm. markkinointimateriaalien tuotannosta yhdessä graafikon kanssa sekä tuotekoulutuksesta asiakkaissamme. Tuotekehityshankkeissa olet tärkeä vaikuttaja, uusien hankkeiden alullepanija ja tuotekehitysprojektien määrätietoinen eteenpäin viejä. Kunnioitat aikatauluja ja toimit systemaattisesti, sekä pursuat uusia ideoita.
Odotamme sinulta
OLET ETSIMÄMME HENKILÖ MIKÄLI SINULTA LÖYTYY:

• puhtausalan AMK-tutkinto tai vastaavat tiedot, hallitset alan menetelmät ja välineet
• kaupallista asennetta ja intoa myyntityöhön
• työkokemusta tuote- ja myyntivastuusta
• kokemusta tuotekehityshankkeista
• Työskentelyotteesi on systemaattinen ja sinnikäs, otat innokkaasti vastaan uusia haasteita ja vastuuta. Lisäksi kykenet kiireisessä työrytmissä pitämään monta rautaa tulessa polttamatta näppejäsi.
Muut tiedot
Toimipaikkasi sijaitsee Akaan Toijalassa, jossa pääset osaksi sitoutunutta työyhteisöä.

Kerro lisää itsestäsi ja lähetä hakemuksesi 15.2.2019 mennessä osoitteella www.vmp.fi, haku hoidetaan VMP Varamiespalvelun kautta. Liitä mukaan myös CV sille varattuun kohtaan.
Voit kysyä tehtävästä lisätietoja 5.2.2019 VS-Harjan toimitusjohtaja Henri Valtaselta puh. 050 5940018 tai 11.2.2019 hallituksen puheenjohtaja Aino Määtältä puh. 0400 306012
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Minna Heikkilä, Minna.Heikkila@vmp.fi, 0403075204
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.02.2019 mennessä.