(Poistunut julkaisusta)

Henkilö testilaitteiden ylläpitoon
ENICS FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018
ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com
Toimenkuva
Haemme Enicsille tuotannon testilaitteiden ylläpitoon henkilöä, jonka tehtäviin kuuluvat laitteiden ennakkohuolto, testerivikojen korjaus ja vianhaku. Lisäksi työhön kuuluu mittalaitteiden kalibrointia ja mittalaiterekisterin ylläpitoa.
Odotamme sinulta
Tämä toimihenkilötehtävä edellyttää teknistä peruskoulutusta ja testilaitteiden tuntemusta sekä ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on jo myös aiempaa vastaavaa työkokemusta ja kykenet käyttämään englannin kieltä työssäsi.
Muut tiedot
Jos tämä on juuri sinun unelmatehtäväsi, hae sitä heti. Muista, että hyvin täytetty työnhakuprofiili ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen helpottaa ja nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä. Lisätietoja saat toimistostamme soittamalla arkisin klo 8-10 välillä.
Kesto
Vakinaistuva
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.12.2018 mennessä.