(Poistunut julkaisusta)

Henkierikoistunut palveluneuvoja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Tule mukaan osaksi elämänturvayhtiötämme auttamaan asiakkaitamme tekemään arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää.

Haemme nyt joukkoomme Vaasan toimistolle

Henkierikoistunutta palveluneuvojaa

Tehtävässä tulet toimimaan henkilövakuuttamiseen erikoistuneena myyjänä. Henkierikoistuneen palveluneuvojan keskeisin tehtävä on konsultoida kotitalousasiakkaita henkilö- ja toimeentuloriskien hallinnassa sekä neuvotella heille laadukkaita ja monipuolisia riski- ja säästöhenkivakuuttamisen sekä henkilövakuuttamisen ratkaisuja. 

Työ on tavoitteellista, haastavaa ja palkitsevaa myyntityötä, johon etsimme henkilöturvasta innostunutta ja henkilökohtaisesta kehittymisestään kiinnostunutta ammattilaista. 

Odotamme sinulta vahvaa sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin ja toimintamalleihin, erinomaista asiakaspalveluasennetta, aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä rohkeaa ja positiivista mieltä! Toivomme hakijoilta työkokemusta finanssialalta tai vastaavalta ratkaisumyynnin alalta, sekä näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä. Alan koulutus ja tutkinnot katsotaan eduksi. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin asenteesi ja halusi oppia uutta. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän elämänturvan kärkipelaajana, hyvän työilmapiirin sekä kannustavan palkkiomallin ja hyvät henkilöstöedut. Henkierikoistuneen myyjän käytössä on ajanvarauspalvelu, jonka tehtävänä on tukea asiakashankintaasi. Saat myös kattavan perehdytyksen ja säännöllistä valmennusta osaamisesi kehittämiseksi. Menestystäsi tehtävässä tukee joukko elämänturvan asiantuntijoita niin omassa alueyhtiössäsi kuin Henkiyhtiössä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Johan Back, johan.back@lahitapiola.fi, puh. 050 562 1754. 

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan. Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset, ja tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. 

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 18.10.2018 mennessä tässä osoitteessa.