(Poistunut julkaisusta)

Hengityssuojainten valmistaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Haemme motivoituneita ja hyvän asenteen omaavia henkilöitä hengityssuojainten valmistukseen PK-seudulle ja Espooseen. Työsuhteet ovat osaksi määräaikaisia ja vakituisia tehtävistä riippuen. Työtehtävät muodostuvat niin pakkaus ja varastotehtävistä aina tuotantokoneiden operaattorin tehtäviin, joka sisältää myös koneiden asetusten tekemistä ja huoltoa.

Hakemamme henkilö on hyvän asenteen omaava, tarkka ja tunnollinen työntekijä. Osassa tehtäviä vaaditaan teknistä taustaa ja osaamista, kun osaan tehtäviä koulutetaan työn ohessa. Työssä odotetaan tekijältä siistiä ja organisoitua otetta työntekoon, sekä jatkuva laaduntarkkailu on iso osa työtä.

Tärkeintä on hyvä asenne, valmius 3-vuorotyöhön ja valmius sitoutua työhön ainakin vuoden loppuun. Hyvin töissä suorituvalla on erinomaiset mahdollisuudet jatkoon. Tarjoamme työtehtäviä eri tuotannon vaiheissa aina aloittelevista tuotanto- ja varastotehtävistä haasteellisiin operaattorin ja koneiden huoltotehtävien tekijöihin. Työpaikan sijainnin sekä vuorotyön vuoksi oma auto on välttämättömyys.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse tommi.puustinen@barona.fi tai sitten kysymällä niitä hakuprosessin videohaastattelussa. Suoritamme ensimmäisen haastattelun videohaastatteluna.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä joten haethan tehtävää heti.