(Poistunut julkaisusta)

Helsingin Sanomat Promootiomyyjiä
Nordic Sales Crew Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Haluaisitko yhdistää työssäsi hauskanpidon ja tuloksen tekemisen? Olisiko tänä kesänä aika uusille haasteille? Asutko Turussa, Tampereella, Oulussa tai PK-seudulla? Tule osaksi huikeaa tiimiä ja myy asiakkaille Suomen suosituinta sanomalehteä!

Helsingin Sanomat on Suomen luetuin sanomalehti ja kansainvälisen tason laatulehti, joka kertoo uutta tieteestä, yhteiskunnasta, hyvinvoinnista ja kulttuurista joka päivä. 

Työ: Kasvokkain tapahtuvaa ständi-, tapahtuma- ja messumyyntiä. 

Aloitus: Paikkoja täytetään heti sopivien tyyppien löydyttyä.

Kesto ja tyyppi: min. 3 kuukautta, 4-6 vuoroa viikossa (min. 4 vuoroa/20 tuntia viikossa)

Työajat: ma-su klo 10-21 välillä, n. 5-6 tunnin vuoroja

Työkaverit: Kannustavia ja iloisia tyyppejä, joiden kanssa pääset tekemään tulosta!

€€€: Provisiopohjainen (10-30€/kauppa), mutta tarjoamme myös takuupalkan (8 €/h).

Perehdytys: Nordic Sales Crew tarjoaa kattavan perehdytyksen ja laadukkaat koulutukset, joista saat eväitä myös tulevaisuuteen heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Saat ponnahduslaudan urallesi sekä etenemismahdollisuuksia talomme sisällä!

Vaatimukset: Myyntikokemus on eduksesi, mutta tärkeintä on motivaatio oppia ja halu tehdä kasvokkain tapahtuvaa myyntityötä. Tavoitteellisuus, kunnianhimo ja oikea asenne ovat minimivaatimuksia. Olet myös reipas tiimipelaaja ja puhut sujuvaa suomea.

Toimi ripeästi ja hae tehtävää 4.8.2019 mennessä. Teemme valintoja jo hakuaikana.  

Ohituskaista työhaastatteluun: Perinteisen hakemuksen ja CV:n sijaan voit laittaa avoimen hakemuksen ääni- tai videomuodossa. Voit siis hakea näppärästi myös Whatsapp:n kautta laittamalla meille viestiä numeroon 045 78717933! Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!