(Poistunut julkaisusta)

Helsingin Sanomat - Myyjiä Kesäksi
Nordic Sales Crew

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Kesä, kärpäset... ja kesätyö?!

Ovatko kesäsuunnitelmasi jo selvillä? Haluaisitko viettää kesäsi hauskassa seurassa samalla tienaten ja arvokasta työkokemusta hankkien? Varmista, että kesän hauskuus ei jää kiinni puuttuvasta pätäkästä, tee tulevalle työurallesi palvelus ja hae kesätöihin Nordic Sales Crew:lle!

Palkkaamme kesäksi motivoituneita ja innostuneita myyjiä huipputiimeihimme pääkaupunkiseudulle, Turkuun ja Tampereelle. Tule osaksi huikeaa tiimiä ja myy asiakkaille Suomen suosituinta sanomalehteä!

Helsingin Sanomat on Suomen luetuin sanomalehti ja kansainvälisen tason laatulehti, joka kertoo uutta tieteestä, yhteiskunnasta, hyvinvoinnista ja kulttuurista joka päivä.

 

Työ: Kasvokkain tapahtuvaa ständi-, tapahtuma- ja messumyyntiä. 

Aloitus: Paikkoja täytetään heti sopivien tyyppien löydyttyä.

Kesto ja tyyppi: min. 2,5 kuukautta, 3-6 vuoroa viikossa (min. 3 vuoroa/15 tuntia viikossa)

Työajat: ma-su klo 10-21 välillä, n. 5-6 tunnin vuoroja

Työkaverit: Kannustavia ja iloisia tyyppejä, joiden kanssa pääset tekemään tulosta!

€€€: Provisiopohjainen (n. 10-30 €/kauppa), mutta tarjoamme myös takuupalkan (8 €/h).

Perehdytys: Nordic Sales Crew tarjoaa kattavan perehdytyksen ja laadukkaat koulutukset, joista saat eväitä myös tulevaisuuteen heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Saat ponnahduslaudan urallesi sekä etenemismahdollisuuksia talomme sisällä!

Vaatimukset: Myyntikokemus on eduksesi, mutta tärkeintä on motivaatio oppia ja halu tehdä kasvokkain tapahtuvaa myyntityötä. Tavoitteellisuus, kunnianhimo ja oikea asenne ovat minimivaatimuksia. Olet myös reipas tiimipelaaja ja puhut sujuvaa suomea tai erinomaista englantia.

 

Toimi ripeästi ja hae tehtävää 2.6.2019 mennessä. Teemme valintoja jo hakuaikana.  

Ohituskaista työhaastatteluun: löydät meidät nyt myös Whatsapp:ista numerosta 045 78717933! Laita viestiä ja jutellaan lisää!