(Poistunut julkaisusta)

Helsingin rahdin lähtöselvittäjä
Eckerö Line

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Haemme Helsingin Länsiterminaalin rahtitiimiimme osa-aikaisia lähtöselvitystyöntekijöitä. 

Olisitko sinä yksi meistä? Työ sopii esimerkiksi opiskelijoille tai muuten osa-aika työtä hakeville. Työtä tehdään lyhyissä vuoroissa ja työmatkat sujuvat helpoiten, jos asut Länsiterminaalin läheisyydessä. Viihdyt meillä, kun sinulla on reipas ote työntekoon ja nautit asiakaspalvelusta. Olet sosiaalinen ja tulet hyvin juttuun niin työtovereiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Lähtöselvitystyön lisäksi olet valmis tarvittaessa toimimaan kenttähenkilön tehtävissä opastaen asiakkaita satama-alueella. 

Arvostamme kielitaitoa sekä aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta, mutta erityisesti asenne, pilke silmäkulmassa ja into oppia uutta ratkaisevat. 

Tarjoamme sinulle mielekkään ja mielenkiintoisen työn logistiikan ja matkailun parissa, mukavassa ja iloisessa tiimissä. Työstä maksetaan TES:n mukainen palkka.

Työtä on tarjolla muutamana päivänä viikossa, kaikkina viikonpäivinä. Työtä tehdään 2-3 tunnin pituisissa työvuoroissa, jotka sijoittuvat klo 07 ja 22 välille. Kysy rohkeasti lisää, vastaamme mielellämme!

Lataa hakemuksesi ja ansioluettelosi verkkosivujemme kautta https://eckeroline.teamtailor.com/jobs/278451-helsingin-rahdin-lahtoselvittaja viimeistään 22.9.2019, palkkaamme hakijoita heti sopivien löydyttyä. Odotamme hakemustasi!