(Poistunut julkaisusta)

Helsingin Biopankin johtaja (19000210)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Kuvaus

Kiinnostaako sinua työ kansainvälisesti korkeatasoisessa organisaatiossa? Halutko olla osana tiedettä ja työskennellä yhdessä kohti potilaan yksilöllistä hoitoa?

Haemme BIOPANKIN JOHTAJAA vakituiseen virkaan HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan. Työskentelet osana HUSin yhtymähallinnon tutkimusjohtoa.

Helsingin Biopankin saamien näytteiden avulla edistetään lääketieteellistä tutkimusta, jonka tarkoituksena on kehittää uusia lääkkeitä ja hoitomuotoja. Tulevaisuudessa tavoitteena on pystyä tarjoamaan yksilöllisempää hoitoa ja siirtää painopistettä oireiden hoitamisesta sairauksien ennaltaehkäisyyn. Yhdessä perustaja organisaatioiden kanssa Helsingin Biopankki muodostaa Suomen suurimman Biopankin.

Biopankin johtajana vastaat biopankin operatiivisesta toiminnasta ja kehittämisestä. Tämän lisäksi huolehdit sujuvasta asiakas- ja sidosryhmäyhteistyöstä ja toimit motivoituneen biopankkitiimin esimiehenä. Tehtävässäsi teet tiivistä yhteistyötä Helsingin biopankin omistajaorganisaatioiden ja suomalaisten yliopistojen sekä yliopistosairaaloiden omistaman Biopankkien Osuuskunta FINBB kanssa.

Työhösi saat Helsingin Biopankin omistajaorganisaatioiden vahvan tuen. Toimipiste sijaitsee Meilahdessa. HUSin ja Helsingin yliopiston yhteiskunnallinen ja terveydenhuollollinen rooli tekevät työn sisällöstä erittäin merkitsevän. Biopankin johtajan työ antaa mahdollisuuden kehittää yhteistä hyvää ja samalla tarjoaa tekijälleen poikkeuksellisen monipuolisen työympäristön. Voit aloittaa tehtävässä vuoden alusta tai sopimukseen mukaan.

Katso lisätietoja Helsingin Biopankista: https://www.helsinginbiopankki.fi

Tule hyvän työn tekijäksi! Lähetä hakemus palkkatoiveineen hakuajan loppuun mennessä. 

Hakukelpoisuus

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi yliopistotutkinto ja kokemus johtamistehtävissä. Tutkimusympäristön tuntemus lasketaan eduksi. Hyvät verkostoitumis- ja yhteistyötaidot auttavat sinua onnistumaan tehtävässäsi.  

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.1.2020  
Ensisijainen sijainti: Helsinki-Meilahti, Hallintorakennus
Organisaatio: 7104 Tutkimus- ja opetustoiminnan johdon vastuualue
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Kerron mielelläni lisää tehtävästä. HUS tutkimusjohtaja, professori Anne Pitkäranta p. 040 6430511. Parhaiten tavoitettavissa 21.11, 25.11 klo 11-15, 26.11 klo 8-12 ja 2.12.

Hakuaika päättyy: 9.12.2019