(Poistunut julkaisusta)

Helpdesk -työntekijä
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018
Go On Helsinki etsii asiakkaalleen Tietokeskukselle

HELPDESK TYÖNTEKIJÄÄ

etätukitiimiin Helsinkiin vastaamaan asiakkaiden IT-ympäristön ja loppukäyttäjien puhelintukipalveluista.

Tietokeskus on vakavarainen, vuosia alalla toiminut Suomalainen ICT-alan yritys, joka työllistää yli 200 ammattilaista.

Tehtäviin kuuluvat asiakkaan yhteydenottoihin reagointi puhelimitse ja sähköpostitse sekä palvelutukipyyntöjen käsittelytehtävät.
Palvelutukipyyntöjen käsittely sisältää niiden kirjaamisen, priorisoinnin ja ratkaisemisen. Lisäksi työ sisältää valvontaohjelmien seurannan ja hälytysten ensitoimenpiteet ohjeistuksen perusteella, sovelluksien asentaminen etäyhteydellä, käyttöoikeuksien ylläpidon ja hallinnoinnin, asiakkaan työvälineiden (työasemat, mobiililaitteet) ylläpito sekä ohjeistettuna myös räätälöityjen sovelluksien ylläpito.
Työhö kuuluu myös asiakkaan pyyntöjen eskaloinnin kolmansille osapuolille sekä muille käyttäjätasoille, Asset- konfiguraatio- sekä ratkaisutietokannan ylläpitotehtävät sekä vakiomuutosten toteuttamisen.

Edellytämme hakijalta IT-alan koulutusta ja aiempaa kokemusta (vähintään 1-2 vuotta) vastaavista IT-tuki- ja ylläpitotehtävistä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.
Työssä menestyy hyvällä asiakaspalvelutaidolla, ammattimaisella palveluasenteella sekä kyvyllä oppia ja omaksua uusia asioita sekä kyvyllä tehdä puhelimitse ja etäyhteydellä vianmäärityksia.
Kokemus moniasiakasympäristössä toimisesta sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi ovat hakijalle ehdoton edellytys.
Tuntemus Windows työasemaympäristön ja MS Office-perheen tuotteista edellytetään.
Eduksi on ITIL-tuntemus ja raportointitaidot.

Työ tehdään ajoittain 2-vuorotyönä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtäväkokonaisuuden, kilpailukykyisen palkan, tavoitteellisen ja innostavan työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi osaajana ja kasvaa asiakasyrityksemme menestyksen myötä.

Työ on kokoaikainen, 6 kuukauden mittainen määräaikaisuus. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos olet etsimämme tekijä, lähetä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Helsinki, helsinki@go-on.fi, puh. 020 779 8893