HelpDesk Specialist MyXLinelle, 2 hlö/ osa-aikainen(Vantaa/Etätyö)
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022
Asiakkaamme MyXLine hakee nyt 2 osa-aikaista HelpDesk Specialistia osaksi tiimiään. Tämä työtehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle, kenellä on hieman aiempaa kokemusta tai tuntemusta Back-End Developerin tehtävistä, sekä JavaScriptista. Tämä rooli tulee mukautumaan vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan, joten arvostamme oppimishaluisuutta, itseohjautuvuutta sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä.
KUVAUS
MyXLine on start up- yritys, jonka toiminta perustuu joukkoistettuun kuljettamiseen. Yrityksen ideana on toimittaa lähetykset mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti lähettäjältä vastaanottajalle. Tätä tarkoitusta varten yritys on kehittänyt MyXLine-applikaation, jonka kehittämiseen ja ylläpitoon yritys hakee uransa alkuvaiheessa olevaa HelpDesk Specialistia tukemaan applikaation toimintaa ja korjaamaan siinä havaittuja bugeja.

Tarjoamme


* Asiantuntevan tiimin tuen
* Joustavat työajat ja etätyö mahdollisuuden
* Mahdollisuuden päästä työskentelemään osana nopeasti kasvavaa start up- yritystä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* MyXLine-applikaation ylläpito ja kehittäminen
* Järjestelmässä havaittujen bugien korjaaminen
* Asiakastukena toimiminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva yliopisto koulutus tai meneillään olevat opinnot.
* Jonkin verran aikaisempaa kokemusta JavaScriptista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsomme


* Kokemuksen Reactista ja React Nativesta
* Ruotsin ja/ tai Saksan kielen taidon
* Kiinnostuksen matematiikkaa ja luonnontieteitä kohtaan


etsimämme henkilö on:


* Tiimityötaitoinen
* Asiakaspalveluhenkinen
* Itseohjautuva ja kehityshaluinen


Muuta tietoa


* Aloitus: sopimuksen mukaan
* Kesto: toistaiseksi voimassa oleva
* Sijainti: Vantaa/Etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä MyXLinen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
MyXLine on yksi Suomen suurimpia kuljetusliikkeitä ja se on alustatalous yritys, jonka toiminta perustuu joukkoistettuun kuljettamiseen. Yritys toimittaa paketit perille kaupungista toiseen saman vuorokauden aikana, jopa 2 tunnin varoitusajalla. MyXLinen toiminta-ajatuksena on, että jokainen tiellä tai rautateillä liikkuva henkilö tai ajoneuvo on potentiaalinen kuljetusliike. Tätä varten yritys on kehittänyt MyXLine-applikaation, joka tarjoaa HETItoimitus-palvelun. HETItoimituspalvelun kulmakiviksi muodostuivat nopeus, yksinkertaisuus, edullisuus ja ekologisuus.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551077
  • Tehtäväalue: IT & Tech
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa