(Poistunut julkaisusta)

Help Desk -henkilö, LVI-Dahl Oy
LVI-Dahl Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Onko sinulla hyvät IT-taidot? Viihdytkö teknisten laitteiden parissa, mutta myös asiakasrajapinnassa?

Haemme nyt suorarekrytointina asiakkaallemme LVI-Dahl Oy:lle Vantaan toimipisteeseen asiakaspalveluhenkistä henkilöä työskentelemään osana yrityksen HelpDeskiä.

Tulet toimimaan osana pientä HelpDesk -tiimiä, joka palvelee yrityksen sisäisiä käyttäjiä erilaisissa teknisissä ongelmissa. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu moninaisia ongelmatilanteita koskevien tukipyyntöjen käsittely ja ratkonta puhelimen, ServiceNow -tikettijärjestelmän sekä etähallintatyökalujen välityksellä. Työpyynnöt pyritään ratkaisemaan mahdollisimman pitkälti itse, mutta tarvittaessa pyyntöjä reititetään eteenpäin kansainväliselle tukitasolle. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu tunnushallintaa sekä laite- ja sovellusasennuksia.

Työaikasi sijoittuu arkisin välille 06.30 - 17.00. Työskentely tapahtuu pääosin Vantaan toimipisteeltä käsin, mutta tehtävä saattaa sisältää myös satunnaisesti matkustusta toiseen toimipisteeseen antamaan paikallista tukea.

Toivomme sinun olevan reipas ja toimeen tarttuva persoona, joka vie tehtävät päätökseensä. Vuorovaikutus sisäisten asiakkaidesi kanssa on sinulle luontevaa ja mielekästä niin sähköpostitse, puhelimitse kuin kasvotusten. Olet ratkaisukeskeinen hyvän ilmapiirin luoja, jolle paras palvelu on kaikki kaikessa. Kaikkea ei tarvitse osata, mutta olethan innokas oppimaan sekä osaat tarvittaessa kysyä.

Voit olla urasi alkuvaiheessa, mutta sinulla tulisi olla jo hieman taustaa IT-alan työtehtävistä sekä soveltuva alan koulutus. Lisäksi tehtävä edellyttää vahvaa Windows-ympäristön (erityisesti Windows 7-10 käyttöjärjestelmien) ja Office-ohjelmistojen hallintaa sekä perusymmärrystä AD-käyttäjähallinnasta. Toivomme, että myöskään SCCM ei olisi sinulle täysin vieras asia.

Asiakaskuntasi on tehtävässä pääosin suomenkielistä, mutta toimiessasi osana kansainvälistä konsernia sinun tulisi kommunikoida sujuvasti myös englannin kielellä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työtehtävän sekä asiakasyrityksen vahvan osaamisen työsi tueksi.

Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vk) ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona IT hoitaa tehtävän hakuprosessin, ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan LVI-Dahl Oy:lle. Työsuhde solmitaan alkuun määräajaksi vuoden 2018 loppuun, mutta tehtävä saattaa sisältää mahdollisuuden jatkoon.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan sinua, voit olla yhteydessä Baronan HR Consultant Heini Vehmakseen (heini.vehmas@barona.fi, p. 0504120876).