(Poistunut julkaisusta)

Help Desk -asiantuntija Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019
Haluatko työskennellä monipuolisten tehtävien parissa ja luoda uramahdollisuuksia kasvavassa organisaatiossa? Etsimme nyt Help Desk -asiantuntijaa Haahtela-kehitys Oy:lle Helsinkiin. Jos olet asiakaspalveluhenkinen, toimeentarttuva ja ongelmanratkaisukeskeinen, tämä voi olla sinun paikkasi! Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Help Desk -asiantuntijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Haahtela-kehitys Oy:llä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toimimaan Help Desk -asiantuntijana ja vastaamaan Haahtelan yritysasiakkaiden ohjelmistoihin liittyviin tukipyyntöihin. Tukipyyntöihin vastataan pääsääntöisesti sähköpostitse, mutta tulet hoitamaan tikettejä myös puhelimitse. Tikettien vastaanotto ja käsittely tapahtuu JIRA Service Desk -järjestelmän kautta. Tulet käsittelemään tukipyyntöjä itsenäisesti, mutta sinua on tukemassa noin 10 hengen asiantuntijatiimi, joka auttaa sinua tarvittaessa haastavimpien tukipyyntöjen selvittämisessä. Työpäivät ovat arkisin klo 8-16.

Tehtävänkuva muokkautuu kokemuksesi ja osaamisesi mukaan ja riippuen taustastasi pääset Help Desk -tehtävien lisäksi tekemään muitakin tehtäviä. Jos sinulla on ohjelmointiosaamista esimerkiksi opintojesi kautta, pääset tekemään ohjelmistokehitystä. Toisena vaihtoehtona ovat ohjelmistojen sisältökehitykseen liittyvät tehtävät ja asiakas- tai käyttöönottoprojekteissa avustaminen.

Tämä tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä lämminhenkisessä työyhteisössä ja auttaa asiakkaita saamaan täysi hyöty yrityksen itsensä kehittämistä ohjelmistotuotteista.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on opintojaan viimeistelevä tai valmistunut IT -alan korkeakouluopiskelija. Tässä tehtävässä työkokemusta tärkeämpää on oma-aloitteinen ja aikaansaava työote. Sinulla on pelkäämätön asenne haastavampiakin tehtäviä kohtaan sekä hyvät asiakaspalvelutaidot. Persoonaltasi olet toimeentarttuva ja ratkaisukeskeinen. Uskallat tarvittaessa pyytää apua kollegoiltasi, mutta otat aina vastuun omasta työstäsi. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan myös englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva korkeakoulutausta (esim. AMK)
* Asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen asenne
* Kyky omaksua uudet ohjelmistot nopeasti
* Hyvät tiimityöskentelytaidot
* Sujuva suomen kielen taito ja hyvä englannin kielen taito


Eduksi katsotaan, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta Help Desk -tehtävistä tai ohjelmistokehityksestä. Lisäksi katsotaan eduksi, jos sinulla on tuntemusta JIRA-järjestelmästä ja/tai tietokannoista. Myös ruotsin kielen taito on plussaa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytointua asiakasyritykseen

Julkaisupäivämäärä: 08.04.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Haahtela-yhtiöt on rakentamisen projektinjohtoon, rakennus- ja kiinteistöalan sekä henkilöstöhallinnan tutkimukseen ja kehitykseen, sekä kiinteistöjen, rakentamisen ja henkilöstöhallinnon ohjelmistokehitykseen erikoistunut organisaatio. Suomalainen huippuosaaminen näkyy viimeisintä yksityiskohtaa myöten hiotuissa hankkeissa ja ohjelmistoissa.
Meillä jokainen ratkaisu tehdään ensisijaisesti tuomaan asiakkaallemme pitkän elinkaaren hyötyä ja kustannussäästöä. Tavoitteemme on jatkuvasti kehittää uusia tuotteita ja menetelmiä, jotka toimivat suunnannäyttäjinä rakentamisessa, toimivien toimitilojen suunnittelussa ja henkilöstön resursoinnissa ympäri maailmaa.