(Poistunut julkaisusta)

HELMITEHDAS OY - TRAINEE REKRYTOINTIPALVELUIHIN - HELSINKI
HELMITEHDAS

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

TRAINEE REKRYTOINTIPALVELUIHIN – HELSINKI (BULEVARDI 16 B – 5 KRS.)

Kiinnostaako sinua rekrytoinnin salat? Onko sinulla palava halu olla seuraava rekrytoinnin huippunimi? Oletko aikaansaava tyyppi, jolla on aito rakkaus asiakastyöhön ja ihmisiin? Me haluamme sinut Bulevardille huipputiimiimme Traineeksi. Oletko valmis? Jatka lukemista, mikäli kuvaus kolahti, sillä etsimme juuri Sinua!

 

Sinä:

Voit olla kaupallisia opintoja viimeistelevä tai harjoittelupaikkaa vailla oleva henkilö, joka rakastaa ihmisten kanssa työskentelyä. Koet intohimoa rekrytointeja ja koko alaa kohtaan. Meille tärkeintä on oikeanlainen asenne ja oppimisen halu. Tässä tehtävässä tulet täydentämään lämminhenkistä ja huumorintajuista tiimiämme sekä avustamaan rekrytointiprosesseihin liittyvissä asioissa. Palkallisen trainee-jakson pituus on 6-12kk, mutta se on neuvoteltavissa kuten myös työaika ja viikoittainen tuntimäärä.

 

Viimeisimpänä Traineena olleen Aleksi Penttalan mietteet Trainee jaksosta:

”Pääsin hommiin heti ensimmäisestä päivästä lähtien: käytiin teoria syvällisesti lävitse ja sitten hyppäsin caseihin mukaan. Ilmoituksen teko sekä julkaisu, suorahaku, haastattelut, suosittelijoiden tarkistaminen ja jälkihoitaminen tuli tutuiksi heti ensimmäisinä viikkoina ja koinkin käytännöllisyyden todella hyväksi. Hyvin suunniteltu perehdytys ja tekeminen käytännössä oli avain oppimiseen. Tätä edesauttamassa oli aivan ihana tiimi, jossa läppä lentää, mustahuumori kukkii ja jokainen saa olla semmoinen kuin on, sitä suorastaan vaaditaan. Koenkin nyt 4kk olleena, että Trainee-jakso on mahdollistanut minulle tukevan pohjan ammatillisesti, jota on hyvä lähteä kehittämään entisestään täällä Helmitehtaalla.” 

 

Mitä me odotamme Sinulta:

Marjukka: ”Odotan seuraavalta Traineeltä paloa kehittyä ja raudanlujaa asennetta. Halukas hyppäämään epämukavuusalueelle ja kehityksen kautta löytämään oma tie ammattilaisuuteen.”

Nora: ”Rohkeutta, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä – muuten ei täällä pärjää.”

Olli: ”Nöyryyttä tekemisessä. Otetaan asiat tosissaan muttei liian vakavasti – Pilkettä silmäkulmaan. Nälkää tekemiseen!”

Aleksi: ”Aitoutta ja tervettä kunnianhimoa. Rekrytointi on sun juttus ja oot valmis näkemään vaivaa kehityksen eteen. Tiimityöskentelytaidot ovat myös tärkeässä roolissa. Aurinkoisuutta ja mustaa huumoria”

 

Mitä me tarjoamme Sinulle:

  • Työn mielettömän upeiden asiakkaiden ja positioiden parissa.
  • Sparraavan ja joustavan työympäristön ammattilaisten kanssa.
  • Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä toimintaa – äänessä saa olla ja osaamisellaan vaikuttaa.
  • Kasvuyrityksen hurman ja haasteet.
  • Vaativan, mutta samalla myös rennon työilmapiirin.
  • Mitä mahtavimmat tilat Helsingin ytimessä – Bulevardilla.

 

Kiinnostuitko – hyppää mukaan Helmitehtaan hienoon kasvutarinaan?

Työtehtävät hyvin hoidettua henkilön on mahdollista työllistyä Helmitehdas Oy:lle trainee-jakson loputtua.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 19.1.2020 mennessä PDF-muodossa HR-järjestelmämme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Aleksi Penttala +358 50 3304499 tai sähköpostilla aleksi@helmitehdas.fi.

 

Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään 2020 aikana.

(Valittu työnhakija työllistyy suoraan Helmitehdas Oy:lle.)