(Poistunut julkaisusta)

Heimopäällikkö
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020
Nyt etsimme kasvavaan heimoomme Uudenmaan toimistoon täysiveristä

HEIMOPÄÄLLIKKÖÄ


Aktiivisen myyntityön lisäksi tehtäviisi kuuluvat monipuoliset henkilöstöhallinnon tehtävät ja hoidat myös arkisia toimistorutiineja.

Menestyt tehtävässä erinomaisesti, mikäli omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä joustavan, innokkaan ja motivoituneen asenteen työntekoon.

Olet iloinen ja innovatiivinen työntekijä joka tarttuu työtehtäviin oma-aloitteisesti ja toimii tehokkaasti myös kiireen keskellä. Eduksesi katsotaan tehtävään soveltuva koulutustausta, aiempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä tai olet työskennellyt henkilöstöhallinnon parissa. Käytät sujuvasti työssäsi suomen- ja englannin kieliä.

Tämä tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden tekijäksi Henkilöstöpalvelu Heimossa.

Onko sinulla on aiempaa kokemusta alalta? Vainuat hyvät asiakkaat ja tekijät jo kaukaa? Onko työotteesi joustava ja itseohjautuva? Osaat nauraa arjen sattumusten keskellä myös itsellesi?

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Ole nopea - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. +358 50 571 8760 iisu.viinikainen@hpheimo.fi