(Poistunut julkaisusta)

Heimopäällikkö
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

   


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Nyt etsimme kasvavaan heimoomme Lahden toimistoon täysiveristä


HEIMOPÄÄLLIKKÖÄ


tehtäviisi kuuluvat monipuoliset henkilöstöhallinnon tehtävät, asiakkuuksien hoito, myyntitehtävät sekä myös arkisia toimistorutiineja. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat olennaisesti Heimon some-kanavien ylläpito ja mahdollisesti pienimuotoisesti digimarkkinointia.


Menestyt tehtävässä erinomaisesti, mikäli omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä joustavan, innokkaan ja motivoituneen asenteen työntekoon. Olet iloinen ja innovatiivinen työntekijä, joka tarttuu työtehtäviin oma-aloitteisesti ja toimii tehokkaasti myös kiireen keskellä. Eduksesi katsotaan tehtävään soveltuva koulutustausta tai aiempaa kokemusta HR työn parista sekä asiakaspalvelutehtävistä. Tunnet ja käytät erilaisia sosiaalisen median kanavia tottuneesti sekä omaksut helposti uusia järjestelmiä. 


Tämä tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden tekijäksi Henkilöstöpalvelu Heimossa.


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä - käsittelemme hakemuksia hakuaikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta.  Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Sami Kallinen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 0400 138888 sami.kallinen@hpheimo.fi