(Poistunut julkaisusta)

Heimopäällikkö, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Nyt etsimme kasvavaan heimoomme täysiveristä

HEIMOPÄÄLLIKKÖÄ
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Meille ei ole väliä missä päin Suomea asut, koska tässä työssä on etätyömahdollisuus. Sinulla tulee olla etätyöhön soveltuva tila - tärkeää on myös oikea asenne ja kyky monipuoliseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Meiltä löytyy etätyömahdollisuuden lisäksi mukavat toimistotilat Vantaan Tikkurilasta.

Työviikkosi alkaa maanantaisin verkossa tapahtuvalla tiimipalaverilla, josta otamme vauhtia yhdessä uuteen työviikkoon. Heimopäällikkönä teet työtäsi itsenäisesti hyvällä fiiliksellä. Meillä Heimolla et jää yksin; työviikkosi aikana olet yhteydessä kollegoidesi kanssa ja jaatte osaamista ja kokemuksianne. Meillä Heimolla osataan nauraa arjen sattumusten keskellä myös itsellemme ja tätä toivomme myös sinulta.

Olet monitoiminen osaaja; sinulta vaaditaan kykyä viedä Heimon hakijoita aktiivisesti eteenpäin yritysrintamalle. Tämän lisäksi omaat erinomaisen verkoston, jota ammattimaiseen tapaan hyödynnät - tehokkaasti ja Heimon toimintatapojen mukaisesti. Haluat menestyä ja tehdä tulosta. Henkilöstöpavelualan tuntemus katsotaan eduksi.

Tässä työssä menestyt tekevällä asenteella. Me annamme sinulle perehdytyksen ja työkalut, joilla voit rakentaa oman hienon heimotarinasi. Annamme sinulle hyvät eväät menestyä ja mahdollisuuden olla osana Heimon upeaa kasvutarinaa.

Käytät päivittäin useampaa järjestelmää, joten järjestelmien hallinta/osaaminen on tärkeä osa-alue. Käytät sujuvasti työssäsi suomen- ja englannin kieliä.


KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Ole nopea - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. +358 50 571 8760 iisu.viinikainen@hpheimo.fi