(Poistunut julkaisusta)

Hei kahvilatyöntekijät! Oppiskahvio etsii uutta työkaveria
Oppiskahvio / Helsingin Työväenopiston Opistolaisyhdistys ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Miltä kuulostaisi työ, jossa päivääsi siivittävät maukkaan kahvin tuoksu sekä kuin peilikuvana heijastuvat iloiset hymyt asiakkaiden kasvoilla? Helsingin työväenopiston oppiskahvila etsii nyt kahvilatyöntekijää, jonka sydän sykkii hyvästä asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä. Tarjolla arki-iltoihin painottuva työ, joka tuo sopivasti maustetta viikkoihisi. Työvuoroja voi myös olla satunnaisesti lauantaisin, joista sovitaan erikseen.

Jotta solahtaisit oppiskahvilan vilkkaaseen kahvilatoimintaan mahdollisimman mutkattomasti, edellytetään tässä tehtävässä aikaisempaa kokemusta kahvilatyöskentelystä. Toivottavaa on että olet asiakaslähtöinen ja iloinen. Vastapainoa työn hektisyydelle tuovat mukavat työkaverit sekä toisia kannustava tiimihenki. Kahviossa on tarjolla oman keittiön valmistamia suolaisia ja makeita tuotteita, sekä lounaalla keittoa ja annossalaatteja

Työt käynnistyisivät mahdollisimman pian, alustavasti töitä on tarjolla 5.12.2019 asti. Mahdollisuuksien mukaan töitä voi olla tarjolla myös tämän jälkeen. Työvuorot sijoittuvat maanantain ja perjantain välille iltavuoroihin klo.15-20.45. Satunnaisesti töitä voi olla myös lauantaisin. Palkka määräytyy majoitus- ja ravitsemusalan työehtosopimuksen mukaan. Työsopimus solmitaan yhdessä Baronan kanssa.

Mainiolle tyypille olisi nyt paikka avoinna, joten älä enää aikaile, vaan jätä hakemuksesi pian hakulinkin kautta! Edellytykset työnsaannille:

  • Täysi-ikäisyys
  • Hygieniapassi
  • Suomen kielen taito