(Poistunut julkaisusta)

Hei kahvilatyöntekijät! Oppiskahvio etsii uutta työkaveria
Oppiskahvio / Helsingin Työväenopiston Opistolaisyhdistys ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Miltä kuulostaisi työ, jossa päivääsi siivittävät maukkaan kahvin tuoksu sekä kuin peilikuvana heijastuvat iloiset hymyt asiakkaiden kasvoilla? Helsingin työväenopiston oppiskahvila etsii nyt kahvilatyöntekijää, jonka sydän sykkii hyvästä asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä. Tarjolla arkipäiviin painottuva työ, joka tuo sopivasti maustetta viikkoihisi. Työvuoroja voi myös olla satunnaisesti lauantaisin, joista sovitaan erikseen.

Jotta solahtaisit oppiskahvilan vilkkaaseen kahvilatoimintaan mahdollisimman mutkattomasti, edellytetään tässä tehtävässä aikaisempaa kokemusta kahvilatyöskentelystä. Toivottavaa on että olet asiakaslähtöinen ja iloinen. Vastapainoa työn hektisyydelle tuovat mukavat työkaverit sekä toisia kannustava tiimihenki. Kahviossa on tarjolla oman keittiön valmistamia suolaisia ja makeita tuotteita, sekä lounaalla keittoa ja annossalaatteja

Työt käynnistyisivät syyskuun alussa ja työvuorot sijoittuvat kahvilan aukioloaikojen puitteissa maanantain ja perjantain välille. Satunnaisesti töitä voi olla myös lauantaisin. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 112,5/ 3 vko ja palkka määräytyy majoitus- ja ravitsemusalan työehtosopimuksen mukaan. Työsopimus solmitaan yhdessä Baronan kanssa.

Mainiolle tyypille olisi nyt paikka avoinna, joten älä enää aikaile, vaan jätä hakemuksesi pian hakulinkin kautta! Edellytykset työnsaannille:

  • Täysi-ikäisyys
  • Hygieniapassi
  • Suomen kielen taito