(Poistunut julkaisusta)

Hei baristat!
Taito Cafe- Designmuseo

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Miltä kuulostaisi työ, jossa päivääsi siivittävät maukkaan kahvin tuoksu sekä kuin peilikuvana heijastuvat iloiset hymyt asiakkaiden kasvoilla? Taito Cafe etsii nyt kahvilatyöntekijää, jonka lattesydän sykkii hyvästä asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä. Tarjolla on osa-aikainen kesätyö.

Taito Cafe avasi ovensa Helsingin Designmuseossa syyskuussa 2019. Korkeavuorenkadun viehkeässä korttelissa sijaitseva Taito Cafe haluaa tarjota ruokaa ja juomaa koko kansalle.

Jotta solahtaisit Taito Cafeen vilkkaaseen ja kasvavaan kahvilatoimintaan mahdollisimman mutkattomasti, edellytetään tässä tehtävässä aikaisempaa kokemusta kahvilatyöskentelystä. Kahvilassa tarjoillaan myös arkisin lounas ja järjestämme myös yksityistilaisuuksia.

Olet tottunut espresson keittäjä ja lattemaidon vaahdottaja eikä tehokas ja asiakaslähtöinen työskentelytapasi jätä ketään kylmäksi. Vastapainoa työn hektisyydelle tuovat mukavat työkaverit sekä toisia kannustava tiimihenki.

Työt käynnistyisivät toukokuussa ja työvuorot sijoittuvat kahvilan aukioloaikojen puitteissa perjantain ja sunnuntain välille. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 60-90h/vko.

Mainiolle tyypille olisi nyt paikka avoinna, joten älä enää aikaile, vaan jätä hakemuksesi pian hakulinkin kautta!

Edellytykset työnsaannille:

  • Täysi-ikäisyys
  • Anniskelupassi
  • Suomen kielen taito

Eduksi luettavat asiat:

  • Hygieniapassi
  • Erikoiskahvit