(Poistunut julkaisusta)

Hei baristat! Relove etsii uutta työkaveria!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Miltä kuulostaisi työ, jossa päivääsi siivittävät maukkaan kahvin tuoksu sekä kuin peilikuvana heijastuvat iloiset hymyt asiakkaiden kasvoilla? Relove etsii nyt baristataitoista kahvilatyöntekijää, jonka lattesydän sykkii hyvästä asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä. Tarjolla on osa-aikainen, viikonloppuihin painottuva työ, joka tuo sopivasti maustetta viikkoihisi.

Relovessa yhdistyvät maittavat kahvilaherkut ja rento tunnelma. Tuotevalikoimassa hyödynnetään lähiruoka- sekä luomutuotteita ja kahvilan omat erikoisuudet houkuttelevat asiakkaat nauttimaan tunnelmallisesta kahvihetkestä Töölöntorin kupeessa. Perinteisemmän kahvivalikoiman ohella Relovessa pääset toteuttamaan mitä mielenkiintoisimpia makuelämyksiä esimerkiksi hasselpähkinä- ja punajuurilatten muodossa. Kahvilatoiminnan lisäksi Reloven myymälässä erilaiset second hand -aarteet saavat uuden kodin ja pop up -cornerissa vaihtuvat brändit tutustuttavat asiakkaansa uusiin ihanuuksiin. Tästä eloisasta työskentely-ympäristöstä ei siis ainakaan monipuolisuutta uuvu.

Jotta solahtaisit Reloven vilkkaaseen ja kasvavaan kahvilatoimintaan mahdollisimman mutkattomasti, edellytetään tässä tehtävässä aikaisempaa kokemusta kahvilatyöskentelystä. Olet tottunut espresson keittäjä ja lattemaidon vaahdottaja eikä tehokas ja asiakaslähtöinen työskentelytapasi jätä ketään kylmäksi. Vastapainoa työn hektisyydelle tuovat mukavat työkaverit sekä toisia kannustava tiimihenki. Relovessa persoonallisuus näkyy niin sisustuksessa, tuotevalikoimassa kuin asiakaspalvelussa eli Sinussa.

Työt käynnistyisivät marraskuun lopulla ja työvuorot sijoittuvat kahvilan aukioloaikojen puitteissa perjantain ja sunnuntain välille. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 15h/vko ja palkka määräytyy majoitus- ja ravitsemusalan työehtosopimuksen mukaan. Työsopimus solmitaan yhdessä Opteamin kanssa.

Mainiolle tyypille olisi nyt paikka avoinna, joten älä enää aikaile, vaan jätä hakemuksesi pian hakulinkin kautta!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Suomen kielen taito, Erikoiskahvit