(Poistunut julkaisusta)

HealthCare Software Developer - ohjelmistokehittäjien rekrytointiohjelma
Finnish Net Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2018

Haluaisitko kasvaa ohjelmistokehittäjänä ja osallistua aidosti merkityksellisiin ohjelmistokehitysprojekteihin? Etsimme uusia osaajia Espoon ja Kuopion toimipisteisiimme.

Finnish Net Solutions on yli 50 ohjelmistoalan ammattilaista työllistävä suomalainen yritys. Sovelluksiamme hyödynnetään eläinlääkinnässä, terapia-aloilla ja useilla muilla erikoistoimialoilla. Käytämme ketterän kehityksen menetelmiä ja työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Kasvavaa ja kannattavaa liiketoimintaamme ohjaa yleishyödyllisyys ja konkreettiset edut asiakkaillemme. Tarvitsemme nyt iloiseen työyhteisöömme uusia kykyjä kasvamaan kanssamme.

Tarjoamme laajalle asiakaskunnallemme hyödyllisiä ohjelmistosovelluksia sekä valmiina tuotteina että räätälöityinä ratkaisuina. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi eläinlääkärit ja terapeutit, sekä muut konkreettista hyötyä tarvitsevat HealthTec-alan toimijat. Olemme toisistamme välittävä työyhteisö, jossa pääset mukaan monipuolisiin ja -muotoisiin ohjelmistokehitystehtäviin joko uusiin projekteihin tai valmiiden tuotteidemme pariin. Taustastasi riippuen, voit päästä joko front- tai back-end -kehitykseen. Mukaan mahtuu myös UI-suunnittelusta kiinnostuneita ja graafista silmää omaavia devaajia.  Käyttämiämme ohjelmointikieliä ja -tekniikoita ovat erityisesti PHP, Python, JavaScript, MariaDB, Linux-palvelimet sekä monia muita. Voit tutustua yritykseemme ja tuotteisiimme tarkemmin osoitteessa www.fns.fi.

Koulutamme 5 uutta osaajaa rekrytointiohjelman avulla

Meille ei ole väliä, oletko jo kokenut ohjelmistokehittäjä tai vasta työurasi alussa. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, vaan pohjaksi toivomme sinulta jonkin ohjelmointikielen tai web-teknologian osaamista, johon voit tukea uuden oppimista. Meille onkin tärkeää, että uusien asioiden oppiminen on sinulle luontevaa ja mieluisaa, ja että haluat kehittyä ohjelmistokehityksen osaajana. Aiemmasta työkokemuksesta tai harrastuneisuudesta on sinulle etua.

Koulutamme sinut työtehtäviisi ja kasvusi tueksi tarjoamme sinulle tehokkaan kokonaisuuden ohjelmointikursseja. Toivomme sinulta yhteistyötaitoja. Myyntimiestä tai konsulttia sukkuloimaan asiakasrajapinnassa emme ole etsimässä, mutta toivomme normaaleja vuorovaikutustaitoja, jotka auttavat sinua tarvittaessa yhteydenpidossa asiakkaiden kanssa.

Rekrytointiohjelman koulutus- ja työssäoppimisjakso alkaa keväällä 2018 ja kestää 5 kk. Mukaan valitaan 5 henkilöä. Tavoitteenamme on rekrytoida sinut ohjelman päätteeksi meille vakituiseen työsuhteeseen. Koulutus sisältää mm. Tieturin ohjelmistokehityskoulutuksia (mm. PHP ja Python).               

Tutustu tarkemmin HealthCare Software Developer - ohjelmistokehittäjien rekrytointiohjelmaan: https://goo.gl/Sy9p5U

Hakuaika päättyy 25.3.2018. Jätä hakemus pian, sillä aloitamme haastattelut heti!

1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus: www.te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 677570).

2. Täytä Saranen Consultingin hakemus tästä linkistä. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi!

 

Kysy lisää: Sandy Svahn, Saranen Consulting, 040 560 4612, sandy.svahn@saranen.fi.

 

[Avainsanat: Software developing, ohjelmointi, PHP, Python, JavaScript, web, UI, ohjelmistokehittäjä, ohjelmistokehitys, healthtec]