(Poistunut julkaisusta)

Healthcare Market Access Analyst, kokoaikainen, Roche Diagnostics Oy, Espoo
Roche Diagnostics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021
Haluatko tietää, kuinka IVD tukee kliinistä päätöksentekoa ja haluatko osallistua sen mahdollisuuksien kasvattamiseen potilaspolulla? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Healthcare Market Access Analyst!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla haemme nyt asiakkaallemme Roche Diagnostics Oy:lle Healthcare Market Access Analystia kolmen kuukauden määräaikaiseen IVD-markkina-analyysiprojektiin. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt siihen Studentworkin kautta.

Tehtävässä arvioit ja analysoit yhdessä projektiryhmän kanssa valittujen IVD-parametrien markkinaympäristöä. Määrittelet esimerkiksi IVD-testiparametreja, jotka nykyisellään ovat mahdollisesti alikäytössä ja voisivat tulevaisuudessa hyödyttää suomalaista terveydenhuoltojärjestelmää. Tavoite on tunnistaa ne alueet, jotka voivat tukea ja ohjata IVD-testausta kohti arvopohjaista terveydenhoitoa.

Tavoitteemme on edistää yksilöityä terveydenhuoltoa sekä terveysalan tutkimus- ja innovaatiotoimintaa Suomessa. Teemme laaja-alaista yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten, sairaaloiden, yliopistojen, yhteiskunnallisten vaikuttajien ja potilasjärjestöjen kanssa.

Suomessa toimii kaksi Roche-yritystä: Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy.

Lue Roche Diagnostics Oy:stä lisää: https://www.roche.fi/

Pääasialliset tehtävät
  • Valittujen IVD-parametrien markkinaympäristön arviointi ja analyysi Suomen terveydenhuollossa
Odotamme sinulta
  • Relevanttia koulutustaustaa (esimerkiksi lääketiede, terveystiede, hoitotiede) kiinnostus kliiniseen puoleen.
  • Ymmärrystä suomalaisesta terveydenhuollosta ja kliinisestä päätöksenteosta
  • Joustavaa, itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä erinomaisia ihmissuhdetaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
Tarjoamme sinulle
  • Mahdollisuuden vaikuttaa Suomen terveydenhuoltoon
  • Olla mukana kehittämässä liiketoimintaa
  • Mielenkiintoisen projektin yhdestä maailman suurimmasta IVD yrityksestä
  • Joustavat työntekomahdollisuudet
  • Mukavat työkaverit
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin lähetäthän hakemuksesi meille palkkatoiveen kanssa mahdollisimman pian, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 1.2.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.

Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!