(Poistunut julkaisusta)

Health Partner, HR
If

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Ihmiset ovat Ifin menestyksen kulmakivi – hyvinvoiva, sitoutunut ja osaava henkilöstö varmistaa, että myös jatkossa If on Pohjoismaiden suurin ja tervein vakuutusyhtiö. Mikäli sinunkin mielestäsi ihmiset ovat avain menestykseen ja sinulla on aito kiinnostus työskennellä henkilöstöteemojen parissa liiketoiminnan tukena työhyvinvointiteema kärkenäsi, niin nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Meillä HR:ssä on avoinna Health Partnerin tehtävä.

HR Ifissä on mielenkiintoisen muutosmatkan äärellä. Muutoksen tavoitteena on tukea entistä paremmin liiketoiminta-alueitamme kaikissa työsuhteen elinkaareen ja henkilöstöön liittyvissä asioissa, kuten työhyvinvoinnissa. Käytännössä tämä tarkoittaa epäkimurantteja HR-prosesseja, jotka tuovat lisäarvoa koko Ifille. Meidän tavoitteenamme on tehdä Ifistä Paras työpaikka. Ifin HR on viiden yksikön ja 100 sitoutuneen ammattilaisen muodostama  aidosti pohjoismainen yksikkö – haluaisitko olla osa meitä?

Roolisi:

Health Partnerina työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja muun HR:n kanssa, vastaten työhyvinvointiin liittyvistä prosesseista sekä yhteistyöstämme työterveyshuollon ja eläkevakuutusyhtiön kanssa. Toimit niin strategisten kuin operatiivistenkin työhyvinvointiasioiden parissa. Keskityt ennalta ehkäisevään työhyvinvointityöhön. Lisäksi seuraat ja analysoit tarkasti sairauspoissaolojamme, tunnistat työkykyriskit varhain ja toteutat toimenpiteitä, jotka tukevat työhyvinvointitavoitteitamme. Tuet ja inspiroit kaikkia ifläisiä, HR:ää sekä esimiehiä ja johtoa työhyvinvointiin liittyvissä asioissa ja koutsaat sekä sparraat työkykyjohtamisen saralla. Autat, kannustat ja löydät uusia näkökulmia työhyvinvointityöhön. Nautit myös pohjoismaisesta yhteistyöstä. Ideoit, kehität ja toteutat Ifin työkyvyn tuen prosesseja sekä seuraat aktiivisesti alan trendejä. Monitoroit ja mittaat työhyvinvointia systemaattisesti sekä kehität ja ylläpidät työhyvinvointiin ja työkykyjohtamiseen liittyviä työkaluja. Koordinoit henkilökuntamme henkilövakuutuksia. Tulet olemaan osa kunnianhimoista ja tavoitteellista pohjoismaista HR Business Partner -matriisiorganisaatiota kuuluen Suomen HR BP -tiimiin sijaintipaikkanasi Turku tai Espoo.

Sinä:

Sinulla on taito sekä vahva halu ja motivaatio tuottaa työlläsi lisäarvoa entistä paremmin voivan henkilöstömme hyväksi. Sinua pidetään luotettavana keskustelukumppanina kaikilla organisaatiotasoilla ja viestintäsi on selkeää ja rakentavaa. Olet tukija, sparraaja, esimerkkien antaja, verkostojen luoja ja asenteiden muuttaja. Olet rohkea ja osaava, käynnistät ja viet eteenpäin muutoksia, tunnistat mahdollisuudet ja sinun on helppo vaihtaa strategisista tehtävistä operatiivisiin ja päinvastoin. Sinulla on myös prosessiosaamista ja otat proaktiivisesti vastuuta erilaisissa projekteissa. Työsuojelutyö on myös sinulle tuttua.

Sinulla on laaja kokemus vastaavista työhyvinvointitehtävistä ja olet suorittanut työtäsi tukevan yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinnon. Tunnet työhösi liittyvän lainsäädännön ja osaat taitavasti analysoida ja käyttää dataa sekä raportteja työsi tukena. Olet työskennellyt aiemmin vastaavissa tehtävissä ja olet todistetusti saanut työhyvinvointityölläsi mittavia tuloksia aikaan. Työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Olet erittäin hyvä ihmistuntija, pidetty kollega, hyvä verkostoituja ja esimerkillinen neuvottelija. Olet proaktiivinen, liiketoimintalähtöinen, käytännönläheinen, ratkaisukeskeinen ja sinulla on suuri sydän.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 17.11.2019 Lisätietoja antaa Noora Hyvätti, Head of HR Partners Finland, p. 040-584 1460 5.11 klo 15-16, 7.11 klo 8.30-9.30 ja 11.11 klo 9.15-10.