Health Data Analyst
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Mehiläinen hakee Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

HEALTH DATA ANALYST DIGITAALISTEN PALVELUIDEN TIIMIIN.

Meillä Mehiläisellä on jo 110 vuoden kokemus kestävästä liiketoiminnasta terveydenhuollon parissa, mutta emme silti ole kaavoihimme kangistuneita dinosauruksia vaan omaamme yrittäjähenkisen mentaliteetin, joka näkyy myös arjessa: tiimimme toimivat itseohjautuvasti, ongelmia ratkotaan nopeasti ilman turhaa byrokraattista palaverirumbaa ja uusia ideoita testataan jatkuvasti. Nyt etsimme digitaalisten palveluiden tiimiimme datan parissa viihtyvää henkilöä, jolla olisi jo osaamista data-analytiikasta, mallintamisesta, raportoinnista ja projektien koordinoimisesta. Tärkeintä meille kuitenkin on, että uudella tiimiläisellämme olisi kiinnostus ja into lääketiedettä sekä sen digitalisointia kohtaan.

Health Data Analyst -roolissa pääset ennen kaikkea kehittämään datalähtöisiä tuotteita sekä visualisoimaan ja mallintamaan dataa liiketoiminnan tarpeisiin. Koska haluamme, että meillä kaikki pääsevät tekemään itseään kiinnostavia tehtäviä ja kehittymään, voidaan työtehtäviäsi myös muokata omien kiinnostuksenkohteidesi mukaan! Kerro siis rohkeasti, mikä saa juuri sinun sydämesi sykkimään ja millainen visio sinulla on tulevaisuutesi suhteen.

Muutamia syitä, miksi meille kannattaa tulla töihin:

- Mehiläisellä pääset tekemään työtäsi kiinteässä yhteistyössä useiden eri ammattiryhmien asiantuntijoiden, kuten lääkäreiden, devaajien ja liikkeenjohdon kanssa. Yhteistyö näiden ammattilaisten kanssa on äärimmäisen antoisaa työtehtäviesi kannalta, mutta myös mahdollistaa sinulle laajemman terveydenhuollon ja terveysteknologian ymmärryksen kartuttamisen.
- Innokkaalle dataihmisille meillä on valtava määrä monipuolista, jatkuvasti kertyvää dataa, jonka pariin uppoutua
- Saat ympärillesi tiimin, joka ei ole vain täynnä kovan luokan osaajia, mutta oikeasti hyviä, avuliaita tyyppejä, joiden kanssa on mukava tehdä töitä. Vaihtuvuus tiimissämme onkin todella pientä, mistä olemme erityisen ylpeitä!
- Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, joihin sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa. Meillä todella kuunnellaan ideoita siitä, miten sinun mielestäsi asiat kannattaisi tehdä ja luotetaan siihen, että osaat kyllä. Jos pidät esiintymisestä, myös sitä pääset tekemään halutessasi!
- Lisäksi saat myös valitsemasi työvälineet, mahdollisuuden valita tapasi työskennellä (esim. etätyöt, työnantajan tuki erilaisiin elämäntilanteisiin jne.) ja työpaikan keskeisen sijainnin Helsingin ydinkeskustassa.

Toivomme sinulta:
- Aikaisempaa kokemusta datan käsittelystä, ja että hallitset hyvin R / Python sekä SQL.
- Katsomme eduksi myös aiemman kokemuksen Dynamic Health - potilastietojärjestelmästä.
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja hahmotuskykyä myös suurempien kokonaisuuksien ratkaisuehdotusten tekemiseksi, sillä tässä roolissa työskentelet datan lisäksi kiinteässä yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa.
- Projektinhallintataitoja.

Uskomme sinun pärjäävän tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on kaipaamaamme kokemusta ja olet itseohjautuva tiimipelaaja. Ennen kaikkea haemme tiimiimme henkilöä, jolla on hyvä asenne: meillä tehdään töitä tärkeiden ja laajalla skaalalla vaikuttavien terveydenhuollon teemojen parissa, mutta aina pilke silmäkulmassa, can do -asenteella ja työstä nauttien.

Alkoiko kiinnostaa?

Jätä meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta tai ota suoraan yhteyttä. Haku on avoinna 12.4.2020 saakka, mutta kutsumme sopivat henkilöt haastatteluun jo hakuajan aikana.

Vastaamme mielellämme myös mieltäsi kutkuttaviin kysymyksiin!

josetta.lehtonen@mehilainen.fi (Community Developer) tai puh. +358 449773247

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1350385
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki