(Poistunut julkaisusta)

HEADHUNTER
Target Headhunting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Etsimme nyt

HEADHUNTERIA

Pirkanmaa, Varsinais-Suomi, Häme, Jyväskylä ja Kuopio

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta palvelumyynnistä, laajaa näkemystä eri toimialoista, esimieskokemusta sekä kovaa halua menestyä kanssamme.

Toivomme sinulla olevan hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot ja että hallitset neuvottelutilanteet. Henkilönä olet aktiivinen, positiivinen ja aikaansaava; huumorintaju ja luovuus eivät ole koskaan pahitteeksi. Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Tietotekniikan perustaitosi ovat kunnossa. Ymmärrät yritysten liiketoimintaa ja haluat olla mukana edistämässä asiakkaidemme kasvua loistavien tekijöiden saamisessa heidän joukkoonsa.

Toimit meillä itsenäisenä yrittäjänä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkion, tehokkaan palvelukonseptin, vahvan kenttätuen, jatkuvan koulutuksen sekä mielenkiintoisen ja itsenäisen työn. Plussana saat asiantuntevan, vauhdikkaan, innovatiivisen ja iloisen työilmapiirin.

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Varsinais-Suomi, Pohjanmaa ja Häme Aluejohtaja, Senior Headhunter Jukka Mustonen puh. 050 4348 140 ja Pirkanmaa, Keski- ja Itä-Suomi, Aluejohtaja Senior Headhunter Jarmo Kauppinen puh. 040 025 4836. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi 08.01.19 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Avoimet työpaikat.