Head of Workplace & Collaboration Consulting
Atea Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Atea on Pohjoismaiden ja Baltian johtava IT-infrastruktuuritoimittaja, jonka palveluksessa on 7500 työntekijää 85 paikkakunnalla. Atean asiantuntijat osallistuvat asiakkaiden it-ympäristön liiketoimintalähtöiseen rakentamiseen ja toimivat neuvonantajana sen suunnitelmallisessa kehittämisessä. Me Ateassa olemme myös vahvasti sitoutuneita yhteiskuntavastuullisiin arvoihin, kestävän kehityksen tavoitteisiin ja ympäristöystävällisiin toimintatapoihin.

Konsultointiliiketoimintamme jatkaa vahvaa kasvuaan ja haemme nyt ammattitaitoiseen ja iloiseen Digital Workplace -yksikköön esimiestä, konsultointiliiketoiminnan omistajaa.

Olet näköalapaikalla tuottamassa ensiluokkaisia konsultointipalveluita asiakkaillemme ja osallistut oman vastuualueesi Atean konsultoinnin palvelukehitykseen. Haluat intohimoisesti olla rakentamassa Atean palvelukonsepteja, joista esimerkkejä alla olevissa linkeissä.

Sinulla on usean vuoden laaja kokemus mielekkään ja tuottavan työpaikan IT-ratkaisuista ja ymmärrät nykyaikaisen digitaalisen IT-ympäristön rakenteen. Osaat toimia luontaisesti esimiehenä yksikkösi konsulteille. Suhtaudut konsulttien osaamisen kehittämiseen intohimoisesti, ja ymmärrät laaja-alaisesti sekä IT:n että liiketoiminnan vaatimuksia.

Työssä menestyminen edellyttää osaamista päätelaiteliiketoiminnasta, laajasti viestintäratkaisuista ja moderneista tuottavuusratkaisuista. Ymmärrät myös liiketoiminnan talouden sekä yhteistyön dynamiikan Atean laajan kumppanikentän kanssa.

Sinulla on ollut vastuullisia tehtäviä aikaisemmin ja eduksi lasketaan, jos olet toiminut Atean strategisten kumppaneiden parissa.

Sinulla on mielellään korkeakoulutasoinen koulutus (BSc tai MSc) ja kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

Tervetuloa joukkoomme!

”Mukavat asiakkaamme tarpeet ovat enenevissä määrin alati kehittyvissä päätelaite- ja viestintäratkaisuissa.

Mikäli pidät vaativasta sekä monipuolisesta työstä ja kykenet vastaamaan oman tiimisi toiminnan kehittämisestä sekä tehokkuudesta, tässä on erinomainen paikka sinulle! Olet kannustava, ongelmanratkaisuhakuinen, aktiivinen ja suunnitelmallinen ja sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset esiintymistaidot. Uskallat olla eri mieltä asiakkaiden kanssa, jos tilanne sitä vaatii.

Jos haluat kysyä tai kuulla tehtävästä lisää, soita minulle numeroon +358 40 527 5230 tai pistä mailia osoitteeseen pasi.sairanen(at)atea.fi”

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi pikaisesti, viimeistään 27.1.2020 mennessä, mutta ole nopea, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Olet hyvällä energialla ja vahvalla intohimolla mukana joukkueessamme. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen.

Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.

Tutustu myös tarjoomaamme ja palvelukonsepteihimme:

Digitaalinen työpaikka on perusta tuottavaan työskentelyyn | Atea

It-palvelut ja it-ratkaisut digitaaliselle matkalle | Atea

Asiakasreferenssit ja asiakascaset | Atea

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427074
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pasi Sairanen (pasi.sairanen(at)atea.fi (a) )
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa, Vantaa, Uusimaa