(Poistunut julkaisusta)

Head of Video Development
Sanoma Media Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2020

Haemme Sanoman mediamyynnin digiyksikköön monipuolista digimarkkinoinnin osaajaa vastaamaan Sanoman videomainonnan kehityksestä.
 
Vastaat siitä että Sanoman videomainonnan ratkaisut kehittyvät ja vastaavat mainostajien tarpeisiin. Toimit esimiehenä ja kehityshankkeiden vetäjänä omalla vastuualueellasi ja olet mukana myös TV-mainonnan kehityksessä. Keskeinen tavoitteesi on digitaalisen mediamyynnin kasvattaminen. Pääset tekemään laajasti yhteistyötä erilaisten ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa eri teknologiatoimittajista mediamyyntiin ja strategeihin.
 
Lisäksi työskentelet läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme sekä digi- ja mediatoimistojen kanssa ja työlläsi on vaikutus kotimaisen mediamarkkinan kehitykseen. Olet keskeisessä roolissa Sanoman digitarinassa ja mukana mahdollistamassa kotimaista vapaata lehdistöä ja kotimaista viihdettä seuraaville sukupolville.
 
Tehtävää varten arvostamme seuraavia ominaisuuksia:
- Kokemusta tuotekehityksestä ja liiketoiminnan kehittämisestä
- Ymmärrystä video- ja tv-markkinasta ja asiakkaiden tarpeista näiden medioiden osalta
- Ymmärrystä videon mainosteknologiasta ja kykyä oppia nopeasti uutta
- Kokemusta esimiestyöstä
- Erinomaista vuorovaikutustaitoa sekä suomeksi että englanniksi
- Kykyä saada ihmiset ympärilläsi innostumaan
- Ennakkoluulotonta ja rohkeaa asennetta

Tarjoamme huipputehtävän lisäksi toimialan parhaan asiantuntijaorganisaation, huippuluokan kehitysresurssit sekä innostavat työtoverit. Osana Suomen suurinta mediakonsernia tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Sanomatalossa.
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 16.6. täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja tehtävästä antaa digiyksikön johtaja Jaakko Kuivalainen numerossa 040 9030286 tai jaakko.kuivalainen@sanoma.com.