(Poistunut julkaisusta)

Head of Technical Operations
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Fermion Oy on Orionin kokonaan omistama tytäryhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Espoossa ja tehtaat Hangossa ja Oulussa. Me vastaamme lääkkeen vaikuttavien aineiden kehityksestä, tuotannosta sekä myynnistä ja markkinoinnista. Etsimme nyt Fermionin toimitusketjuun vakituiseen työsuhteeseen Teknisten toimintojen vetäjää (Head of Technical Operations). Aloitus sopimuksen mukaan.

Yksikön kuvaus:

Fermionin toimitusketju vastaa tuotteiden laadukkaasta ja kustannustehokkaasta tuotannosta sekä toimitusvarmuudesta. Tuotteiden toimitusketju kattaa koko lääkeainevalmistuksen prosessin raaka-aineiden saapumisesta, valmistuksen monivaiheisten kemiallisten prosessien jälkeen pakkaamiseen ja toimittamiseen Orionille tai muille asiakkaille eli toisille lääkeyhtiöille. Toimitusketjussa työskentelee noin 250 ammattilaista. Yhteistyöverkostomme on laaja globaaliverkosto kattaen erilaiset palveluiden ja materiaalien toimittajat, jakelijat ja asiakkaat. Tekniset toiminnot -osasto vastaa molempien tehtaiden tuotantotekniikasta ja kiinteistöistä. Osaston tehtävänä on varmistaa, että tuotannon kiinteistöt, laitteet, tilat ja järjestelmät täyttävät niille asetetut laatu-, turvallisuus- ja kapasiteettivaatimukset.

Tehtävän kuvaus:

Head of Technical Operations on Fermionilla uusi tehtävä. Tässä tehtävässä vastaat Fermionin tuotantotekniikasta ja kiinteistöistä. Johdat Fermionin tekniset toiminnot –osastoa ja raportoit toimitusketjun vetäjälle. Tuotantotekniikan vastuulle kuuluu tuotannon laitteiden ja teknisten järjestelmien sekä kiinteistöjen osalta kehittäminen asiakaslähtöisesti, vaatimustenmukaisesti ja kustannustehokkaasti. Työskentelet mieluiten joko Hangossa tai Oulussa, mutta myös Espoo on mahdollinen.

Johdat ryhmää, joka koostuu tekniikan ammattilaisista Fermionin Hangon ja Oulun tehtailla. Keskeisiä tehtäviäsi ovat mm:
- Tuotantotekniikan työturvallisuuden varmistaminen
- Organisaatiosi johtaminen kannustavasti ja tuloshakuisesti
- Tuotantotekniikan luotettavuuden kehitys ja ylläpito
- Tiimisi osaamisen kehittäminen
- Vastuu-alueesi prosessien jatkuva parantaminen
- Uusien tuotantotekniikoiden ja tuotantoautomaatiojärjestelmien investointien suunnittelu ja toteutus sekä käyttöönottoon osallistuminen
- Yhteistyö tuotantotekniikkaan ja kiinteistöihin liittyvien sidosryhmien kanssa

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia työtehtäviä kansainvälisillä markkinoilla toimivassa suomalaisessa lääkeaineita valmistavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden itsesi ja osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Työssäsi pääset kehittämään uutta toimintakulttuuria tuotantotekniikassamme. Saat myös mahdollisuuden kehittää omaa johtajuuttasi Lean leadership periaatteiden mukaisesti. Tule rakentamaan hyvinvointia asiantuntevaan joukkoomme!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- soveltuvaa prosessitekniikan koulutusta (esim. insinööri tai DI) ja usean vuoden työkokemusta teknisissä tehtävissä
- prosessitekniikan- ja automaatiotekniikan tuntemusta
- esimieskokemusta ja hyvää henkilöjohtamista
- tuloshakuisuutta ja positiivista asennetta
- paineensieto- ja priorisointikykyä
- sujuvaa englannin kielen taitoa
- SAP-järjestelmän käyttöosaamista
- aikaisempi Lean kokemus lasketaan eduksi
- matkustusvalmiutta

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat oppia uutta. Organisoit ja järjestelet omaa ja alaistesi työtä tehokkaasti myös paineen alla. Sinulla on kyky tulla toimeen hyvinkin erilaisten ihmisten kanssa. Olet innovatiivinen ja sinulla on ongelmanratkaisukykyä. Olet oma-aloitteinen, ennakoiva, helposti lähestyttävä ja ratkaisukeskeinen. Haluat kehittää toimintaa. Asetat selkeät tavoitteet, osaat tarvittaessa kysyä apua ja koordinoida ongelmatilanteiden nopeaa selvitystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marjaana Tapio, VP Supply Chain puh. +358 50 966 3255 (soittoajat: ma 29.4. klo 9-10, to 2.5. klo 12-13 ja pe 10.5. klo 10-11)

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.