(Poistunut julkaisusta)

Head of SMO
Finavia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

Etsimme Finavialle, Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen

Head of SMO

Oletko koskaan miettinyt miten siistii olisi seurata palvelutasojen reaaliaikaista yhteenvetoa älykellon ruudulta? Tai miltä tuntuisi nitistää yksi laajamittainen häiriö ennen kuin se edes tapahtuu? Tässä duunissa näiden molempien toteutuminen on vain ja ainoastaan sinusta itsestäsi kiinni.

Tehtävässä vastaat Service Management Officen johtamisesta. Tulet rakentamaan ja omistamaan palvelulupauksen ”For Smooth Travelling – sujuvasti matkaan” mukaiset palveluhallinnan prosessit, järjestelmät, mittarit ja raportit. Itse asiassa omistat jo tällä hetkellä ajatusmallin, jossa turvallisuus on tinkimätöntä ja ajattelu asiakaslähtöistä.

Toimimme tällä hetkellä hyvin monelta osin erittäin turvallisten palveluprosessien mukaisesti. Mihin siis tarvitsemme SMO:ta ja miksi hakisit tähän uuteen rooliin? Ehkä vaikka siksi, että kutsumme häiriötilanteeseen reagoimista ensivasteeksi. Siis sillä samalla sairaanhoidollisella termillä, joka tarkoittaa lähintä mahdollista pelastustoimen yksikköä, joka lähetetään turvaamaan potilaan peruselintoimintoja. Tai vaikka siksi, että emme mittaa ja raportoi palveluita yhdenmukaisella tavalla. Sinun tehtävä on kaivaa taskustasi paksu ITIL-taikasauva, jonka heilautuksella yhdenmukaistat palveluprosessit, mittaamisen, terminologian ja toimittajaohjauksen.

Tarvitsemme tähän tehtävään vahvan palveluhallintakokemuksen omaavan henkilön, jonka osaamispinosta löytyy kyky keskustella teknisesti ja toiminnallisesti IT:n palvelupäälliköiden, liiketoiminnan ja toimittajien kanssa. Sinulle sosiaaliset taidot ovat vastakohta termille tuppisuu ja englanninkielen taitosi on huomattavan paljon kovemmalla tasolla kuin telkkarissa naurettu rally english. Eikä olisi yhtään hassumpaa, mikäli omaisit käytännön kokemusta ITSM-työkalujen virittelystä esimerkiksi PalveluNyt-ympäristössä.

Tulet nauttimaan työstä, mikäli haluat antaa itsestäsi osan huippumukavalle työyhteisölle ja hyödynnät mahtavat työsuhde-etumme. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla lentoaseman kupeessa, josta voit spottailla kiitoteillä liikkuvia ilma-aluksia huomattavasti helpommin kuin kenttäaitojen ulkopuolelta. Miten on, haluatko hypätä lentoaseman aidan sisäpuolelle? Mikäli sanot kyllä, ole hyvä ja jätä hakemuksesi viimeistään 17.4.2018 alla olevasta linkistä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Saviluoto, Senior Consultant, IT Talent Acquisition, puh. 040 869 0180 tai sähköpostitse osoitteessa ville.saviluoto@barona.fi.