(Poistunut julkaisusta)

Head of Service Operations
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Haemme Joensuuhun tai Espooseen

HEAD OF SERVICE OPERATIONS

Kokenut palvelutuotannon vetäjä ja esimies: haluamme sinut menestyneeseen ja vahvasti kansainväliseen yritykseemme viemään eteenpäin ohjelmisto- ja henkilöpalveluliiketoiminnan operations-toimintaa. Haemme liiketoimintaorientoitunutta, hyvin vuorovaikutustaidoin varustettua ja digitalisaatiota ymmärtävää palvelutuotannon vetäjää.

Tiimin vastuulla on ohjelmistoympäristöjen ja henkilöpalveluiden tuottaminen kokonaisratkaisumyynnin tueksi. Tiimi työskentelee tiiviisti palveluiden kehittämistiimin kanssa, sekä tekee yhteistyötä myynnin ja tuotehallinnan kanssa ohjelmistojen ja palveluiden liiketoiminnan kehittämiseksi. Toimintaympäristö on vahvasti kansainvälinen, sillä palvelemme asiakkaita yli 90 maassa.

Toimintamme tiivistyy kolmeen avainlupaukseen: Can do, Expert ja Personal. Suhtaudumme haasteisiin ratkaisukeskeisesti, luomme luottamusta osaamisellamme ja teemme sen kukin omalla persoonallamme, asiakkaamme tuntien.  Näiden lupausten toteuttajaksi tarvitsemme palvelutiimille vetäjän, jonka tekemistä ohjaa asiakaslähtöisyys. Tehtävässä menestyy ammattilainen, joka tietää mitä menestyksekäs ohjelmistojen käyttöpalveluiden ja palveluratkaisujen tuottaminen käytännössä on.

Me lupaamme sinulle yhteisömme tuen ja osaamisen, sekä parhaat opit ja vahvuudet yrityksemme jo yli 100 vuoden mittaiselta matkalta. Kanssamme pääset rakentamaan uutta ja mielenkiintoista, sekä kehittämään ja tukemaan olemassa olevaa tuotteistoamme. Me autamme sinua menestymään sparraamalla ja kouluttamalla sinua. Haasteitakin on tarjolla, jotta pääset sopivasti kehittymisalueellesi!

Tätä odotamme sinulta:

  • Vahva kokemus ohjelmistojen käyttöpalveluiden ja palveluratkaisuiden tuottamisesta
  • Näyttöjä menestyksekkäästä tiimien vetämisestä ja henkilöstöjohtamisesta
  • Kykyä suunnitella ja organisoida omaa ja tiimin tekemistä kohti tavoitteita
  • Rakentava yhteistyön tapa ja kykyjä johtaa muutosta
  • Soveltuva koulutustausta
  • Erinomainen suomen ja englannin kielitaito

Lisätietoa tehtävästä antaa VP Product and Service Solutions Minna Sallinen, p. 040 564 5636.

Täytä hakemus ja palkkatoiveesi 27.11.2020 mennessä.