(Poistunut julkaisusta)

Head of Service Integration and Support
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Haemme nyt Kehittäminen ja Teknologiat -alueelle Palveluintegraatio ja tuki -yksikön vetäjää nimikkeellä

 

HEAD OF SERVICE INTEGRATION AND SUPPORT

 

Palveluintegraatio ja tuki CoE:n päämääränä on varmistaa yhteiset toimintatavat OP:n IT-palveluiden hallintaan ja johtamiseen yli OPn heimojen, tiimien ja muiden sidosryhmien. Yksikkö on osa Infrastruktuuri ja palvelutuotanto -kokonaisuutta.

 

Tehtävä

 

Tehtävässä vastaat OP:n Palveluintegraatio ja tuki Center of Expertisestä ja toimit noin kolmenkymmenen henkilön esimiehenä. CoE:ssa on kuusi tiimiä, joiden vastuulla on IT palveluintegraation, lisenssienhallinnan, palveluhallintakeskuksen (Control desk), käytöntuen (Service desk) ja palveluintegraation työkalujen toimivuus ja kehittäminen sekä Infrastruktuurin ja palvelutuotannon taloudenhallinnan tuki. Keskeisessä roolissa palveluidemme tuottamisessa ovat myös avainkumppanimme ja vastaat myös oman alueesi kumppaneiden toiminnasta. Tehtävässä keskeistä on kaikkien prosessien ja toimintatapojen jatkuva parantaminen. Toimimme OP Ketterän periaatteiden mukaisesti ja tiimeissä hyödynnetään ketteriä menetelmiä.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Haemme henkilöä, jolla on

  • erinomainen palveluintegraation prosessien osaaminen (vähintään n. 5 vuoden kokemus)
  • vahva kokemus ja ote muutosjohtamiseen
  • hyvät taidot toimittajajohtamiseen ja laaja kokemus toimittajasopimuksista
  • jatkuvan kehittämisen, projektityön ja -johtamisen sekä ketterien menetelmien vahva osaaminen
  • laaja kokemus IT:stä ja hyvä ymmärrys IT: n ja liiketoiminnan integraatiosta
  • kokemusta lisenssienhallinnasta
  • korkeakoulutus tai vastaavat tiedot
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito

 

Tehtävässä menestyäksesi olet valmis asiantuntijaorganisaation henkilöjohtaja. Sinulla on valmentava johtamisote henkilöstön, osaamisen ja suoriutumisen kehittämisessä sekä erinomaiset vuorovaikutus ja yhteistyötaidot. Osaat vaikuttaa matriisissa ja motivoidut toiminnan laaja-alaisesta kehittämisestä ja vaativista tilanteista. Saat tueksesi kovista ammattilaisista koostuvan huippujoukkueen.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Halutessasi tulla otetuksi huomioon rekrytoinnissa, hae tehtävään 30.10.2019 mennessä alla olevan linkin kautta jättämällä meille CV:si. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten hae tehtävään mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa 21.10. klo 9-10 ja 22.10 11:30-12:30 Oskari Kurki, johtaja, Infrastruktuuri ja palvelutuotanto (040 723 2395, oskari.kurki@op.fi)

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.