(Poistunut julkaisusta)

Head of Service Design
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Sykkiikö sydämesi palvelumuotoiluprosesseille ja niiden kehittämiselle? Viihdytkö menevässä työympäristössä ja arvostat avointa, matalahierarkista organisaatiokulttuuria? Haemme nyt Head of Service Designia vastaamaan Veren palvelumuotoiluhankkeista ja palvelumuotoiluliiketoiminnan kehittämisestä!

Vere Oy on vuonna 2015 perustettu Suomen johtava liiketoimintamuotoilija, jonka tavoitteena on kehittää yritysten liiketoimintaa tavalla, jossa yhdistyvät strateginen osaaminen, muotoiluajattelu, teknologinen kyvykkyys ja ihminen muutoksen keskellä.

Tekemistämme kuvaa se, että teemme asioita tosissaan, mutta emme liian vakavasti. Uskomme siihen, että hyvällä meiningillä, avoimella kanssakäymisellä ja kannustavalla ilmapiirillä saavutamme parhaita tuloksia ja pystymme myös yllättämään asiakkaamme positiivisesti joka päivä.

Head of Service Designin tehtävässä:

  • Tunnistat ja kiteytät asiakkaiden haasteita pyrkien luomaan ylivertaisia liiketoimintamalleja ja palveluita.
  • Suunnittelet ja johdat muotoiluhankkeet kohti haluttua lopputulosta yhdessä muiden liiketoimintamuotoilijoiden kanssa.
  • Määrität eri muotoiluvaiheiden sisällön, käytetyt menetelmät ja työkalut sekä kehitysprosessin.
  • Kehität Veren sisäistä osaamista ja vastaat omien palvelumuotoilumenetelmien ja työkalujen konseptoinnista ja kehittämisestä.

Olisitko sinä ”match” tähän tehtävään?

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että muotoiluajattelu on sinulle luontevaa ja hallitset oleelliset palvelumuotoilu- ja lean startup -menetelmät sekä osaat liittää näihin myös taloudellisen ja analyyttisen näkökulman. Intohimonasi on luoda uusia palvelumuotoilumalleja, joita asiakkaat rakastavat ja odotammekin sinulta vahvaa näyttöä menestyksekkäistä asiakastoteutuksista.

Työtäsi leimaa vahvasti kokeilevuus, osallistavuus ja iterointi. Osaat tunnistaa ja kiteyttää asiakkaiden haasteet sekä mahdollisuudet, määrittää keskeisimmät tutkimusmetodit, fasilitoida innovaatioita, luoda prototyyppeja ja testata valmiita konsepteja.

Työskentelyotteeltasi olet aktiivinen sekä oma-aloitteinen ja kykenet johtamaan asiakkaan määrätietoisesti kohti haluttua lopputulosta. Ratkaisusi eivät jää prototyypin tasolle, vaan pyrit aina luomaan toteutuksista asiakastarpeita vastaavaa ja kannattavaa liiketoimintaa.

Tiimimme koostuu kymmenestä kokeneesta liiketoimintamuotoilun osaajasta ja missionamme on luoda asiakkaille kasvua ihmiset edellä. Meillä vallitsee avoin ja rehellinen kulttuuri, jossa jokainen työntekijämme pääsee vaikuttamaan siihen, mitä yrityksemme on nyt ja tulevaisuudessa. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin ytimessä, Kampin Sähkötalossa.

Katso ja lue, mitä työntekijämme ovat mieltä Verestä työpaikkana ja millaisen työkaverin toivomme saavamme tiimiimme: https://www.vere.fi/rekry

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian ja viimeistään 14.11. mennessä. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä on kokoaikainen ja aloitus tehtävässä on mahdollinen heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa henkilöstökonsultti Johanna Karila, puh. 050 – 442 0004, Opteam Luova/Barona. Tehtävästä voi kysyä lisää 29.10. klo 13 – 15 sekä 31.10. klo 13 – 15 Vereltä/CEO Juha Leppänen, puh. 040 – 172 2224.