Head of SEO, VertaaEnsin.fi
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2021
Nautitko nopeatempoisesta ympäristöstä, jossa saat paljon vastuuta? Haluatko päästä vahvistamaan innovatiivisen kuluttajapalvelun hakukonenäkyvyyttä? Haluatko johtaa tiimiä ja saavuttaa kovia tuloksia yhden Suomen kovimmissa kilpailutuista SEO markkinalla? Mikäli vastauksesi on kyllä, lue lisää ja hae paikkaa mahdollisimman pian!
KUVAUS
Vastuullasi on asiakashankinnan kasvattaminen ja tuloksen maksimointi hakukonenäkyvyyden kasvattamisen kautta. Sinulla on vapaus ja vastuu kehittää strategiaa, toimintatapoja ja tiimiä parhaiden tuloksien saavuttamiseksi.

Tarjoamme


* Kokeneen, yrittäjähenkisen, nuorekkaan ja kansainvälisen työyhteisön
* Vastuullisen roolin yhtiön asiakashankinnassa lainanvertailupalvelun osalta
* Ympäristön, jota kautta rakennat ja laajennat verkostoasi toimialalla ja C-tason johtajiin eri yrityksissä Suomessa ja ulkomailla
* Mielenkiintoisia urakehitysmahdollisuuksia

TYÖNKUVA

* Asiakashankinnan kasvattaminen ja tuloksen maksimointi hakukonenäkyvyyden kasvattamisen kautta
* SEO-prosessien kehttäminen ja johtaminen osana ammattitaitoista ja nuorekasta tiimiä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme henkilöä, jolla on vahvaa intoa näyttää ja kehittää SEO osaamistaan kasvavassa teknologiayrityksessä. Odotamme henkilöltä palavaa halua tulla parhaaksi siinä mitä hän tekee ja vahvaa työmoraalia. Henkilön tulee olla vastuullinen ja oma-aloitteinen, ja saada asioita aikaiseksi. Odotamme henkilöltä hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja, jotta yhteistyökyky ja kommunikointi muiden tiimiläisten kanssa on mutkatonta. Lisäksi odotamme henkilöltä:
* +3 vuotta aikaisempaa kokemusta digitaalisesta liiketoiminnasta jossa SEO tai siihen liittyvä teknologia on ollut osa omia työtehtäviä
* Vahvaa uskoa, että parhaat tulokset saavutetaan vain rohkean ja jatkuvan testauksen ja oppimisen kautta
* Erinomaisia suomen ja sujuvan englannin kielen taitoja (suullinen ja kirjallinen)
* Vahvoja analyyttisiä kykyjä, jotka mahdollistavat päätösten tekemisen oikeaan dataan ja tulkintoihin perustuen
* Kykyä tehdä päätöksiä ja hyviä organisointitaitoja, sillä tekemistä riittää ja asioiden priorisointi on tärkeässä roolissa
* Kykyä toimia nopeatempoisessa ja korkean tavoitteiden ympäristössä

Eduksi katsotaan, jos sinulla on:


* Kokemusta rahoitusalan hakukonedynamiikasta
* Kokemusta tiimin rakentamisesta


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä VertaaEnsin.fi puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
VertaaEnsin.fi on Suomen johtava taloustuotteiden vertailu- ja informaatiosivusto. VertaaEnsin.fi on kehittänyt digitaalisen kone-oppimista hyödyntävän palvelun, jonka avulla kuluttajat löytävät tietoa, ja voivat kilpailuttaa ja valita heille parhaiten sopivat taloustuotteet muutamassa minuutissa. Jo yli 2 000 000 kuluttajaa on käyttänyt VertaaEnsin.fi palvelua vuodesta 2015 lähtien.

Yhtiö on valittu mm. Euroopan Top Fintech yhtiöiden joukkoon 2020 Siftedin (Financial Times) listassa, yhdeksi parhaista fintech start-upeista Helsinki Fintech Farmin listauksessa vuonna 2018 & 2019, ja 50 innovatiivisimman fintech yhtiön joukkoon vuonna 2017 KPMG:n listauksessa. Yhtiön takana on kokeneita sijoittajia, kuten Nova Founders Capital, ACE & Company, SBI Holding, Peter Thiel (PayPal) ja Marc Pincus (Zynga).
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1440551
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki