Head of Sales
Experis

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

EGN (Executives' Global Network) on tarjonnut valikoituja kollegaryhmiä johtajille ja asiantuntijoille jo vuodesta 1992 alkaen. Tavoitteemme on tuottaa jäsenillemme henkilökohtaista, ammatillista ja liiketoiminnallista arvoa. Luottamuksellisissa kollegaryhmissä eri toimialojen johtajat ja asiantuntijat sparraavat toisiaan ja laajentavat omaa osaamistaan kokemusten jakamisen kautta.

Meillä Suomessa on yhteensä 38 kollegaverkostoa eri toimialojen johtajille ja asiantuntijoille. Verkostoissa tuetaan ja varmistetaan jäsenten ammatillista kehittymistä kokeneen ryhmän vetäjän johdolla. Osallistujat kuuluvat lisäksi kansainväliseen verkostoon, jonka myötä omat verkostot laajenevat entisestään. www.egn.fi

Innostutko tiimin menestyksekkäästä johtamisesta sekä pitkäjänteisestä tulosten tekemisestä? Haluatko olla mukana kehittämässä johtajuutta ja yrityksen kasvua? Jos vastasit molempiin kyllä, voit olla etsimämme osaaja!

Haemme sinua

HEAD OF SALES

Tehtävässäsi vastaat strategian mukaisesta kasvutavoitteiden saavuttamisesta sekä myyntitiimimme johtamisesta ja valmentamisesta. Myynnin johtamisen lisäksi osallistut itse aktiivisesti uusien jäsenten hankintaan EGN Suomen kollegaryhmiin. Kuulut johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka laittaa itsensä likoon ja johtaa ihmisiä välittävästi ja tavoitteellisesti. Yhteisten myyntitavoitteiden saavuttaminen on sinulle tekemisen keskiössä. Esihenkilönä olet luontaisesti kannustava ja moderni. Mahdollistat osaamisellasi tiimiläistesi onnistumisen sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti. Persoonasi ja aktiivisuutesi vahvistavat jaettua vastuuta ja yhteisöllisyyttä. Olet sitoutunut, kommunikoiva ja laadun osalta tinkimätön tekijä. Aito uteliasuutesi kehittää ja suoraviivaistaa asioita tukee tekemistämme.

Toivomme sinulta

 • soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. AMK- tai KTM-tutkinto) sekä aiempaa kokemusta uusmyynnistä eri kanavissa (puhelin, virtuaaliset kanavat, f2f)
 • strategista ajattelua ja tavoitehakuisuutta
 • kokemusta tiimin tuloksekkaasta johtamisesta ja kasvattamisesta
 • asiakas- ja ratkaisulähtöistä ajattelua sekä tekemistä
 • ymmärrät sekä BtoC että BtoB myynnin lainalaisuudet
 • luontaisesti positiivisia neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa
 • hyvää ICT-osaamista (mm. MS Office, CRM)
 • erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden johtaa, valmentaa ja onnistua myynnin vetäjänä. Saat keskeisen roolin liiketoiminnan kasvattamisessa ja toimintamme kehittämisessä. Lisäksi lupaamme sinulle paikan energisessä ja uudistushenkisessä tekijäjoukossa. Kansainvälinen organisaatiomme tukee sinua työssäsi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää, vaikka heti, kuitenkin viimeistään 5.3.2021 sivuilta www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultit Pirjo Levänen, pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418 ja Liisa Jenkins, puh. 050 527 3453, liisa.jenkins@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1426727
 • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 10.3.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Pirjo Levanen
 • Sijainti: Espoo, Uusimaa