(Poistunut julkaisusta)

Head of Sales
Axactor Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Kasvattamaan ja johtamaan Axactor Finlandin myyntiä.

Haemme kovaa kasvuvauhtia vauhdittamaan ja omalla esimerkillä myyntiä johtamaan energistä myyntijohtajaa Helsinkiin tai Jyväskylään.

Tehtävä

Norjalainen pörssiyritys Axactor osti Suomen Perintätoimiston loppuvuodesta 2018. Kasvamme kovaa vauhtia ja haemme tämän johdosta myynnin ammattilaista joukkoomme. Head of Salesina teet aktiivista myyntityötä, johdat omalla esimerkilläsi myyntiä sekä kuulut yrityksemme Suomen johtoryhmään. Nautit käytännön tekemisestä ja saavuttamistasi tuloksista. Sinulla on aiempaa kokemusta myyntityöstä toivottavasti finanssi- tai IT-alalta. Olet nöyrä, ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja haluat auttaa heitä löytämään parhaimmat mahdolliset ratkaisut.

Toivomme sinulta löytyvän sopivan koulutustaustan lisäksi kiinnostusta perintä- ja finanssialaan. Sinulla on sujuvat englannin ja suomen kielen taidot. Sijaintina tässä roolissa on Helsinki tai Jyväskylä. Työ edellyttää satunnaista matkustusvalmiutta Helsingin ja Jyväskylän välillä sekä silloin tällöin myös muissa Axactorin maissa. Meillä on toimisto myös Helsingissä.

Tarjoamme sinulle merkittävän roolin vauhdikkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa töitä tehdään hyvällä yhteispelillä. Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi ja takuuvarmasti kehittämään sitä edelleen. Viihdyt varmasti, jos sinulla on sopivasti huumorintajua vahvan B2B-myyntiosaamisen lisäksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa seniorikonsultti Elisa Puolakka, puh. 040 7131 583. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 25.6.2019 osoitteessa www.mercuriurval.com, viite FI-14199.