(Poistunut julkaisusta)

Head of Sales
Genano Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Genano Solutions etsii teollisuuden ilmanpuhdistuksen asiantuntijaa Pohjoismaiden myyntiorganisaatioon

Genano Solutions on voimakkaasti kasvava suomalainen teknologiayritys, joka kehittää puhtaan sisäilman ratkaisuja kiinteistöjen ja teollisuuden tarpeisiin sekä valmistaa ja myy VOC-kaasujen poistoon tarkoitettuja korkean teknologian laitteita.

Etsimme nyt kiinteistöihin ja teollisuuteen perehtynyttä myynnin ammattilaista tukemaan kasvuamme Pohjoismaiden markkinoilla.

Asiakaskuntamme jakautuu kolmeen pääryhmään:

  • Rakennusurakoitsijat ja suunnittelutoimistot. Kiinteistöihin asennettavan ilmanpuhdistusratkaisumme avulla pystytään suodattamaan ilmanvaihdon kautta sisäilmaan pääsevät haitalliset ilmansaasteet.
  • Keskiraskaan teollisuuden yritykset kuten hitsaushallit, metalliteollisuus sekä muu valmistava teollisuus, jossa tuotantoprosessit tuottavat pienhiukkasia sisäilmaan. Ilmanpuhdistusratkaisuillamme tuotetaan kustannussäästöjä tilojen ja laitteiston ylläpitoon sekä suojataan työntekijöitä pienhiukkasten terveyshaitoilta.
  • Ilmansaasteita tuottava teollisuus, jossa VOC-kaasujen poistoon kehitettyä katalyyttiteknologiaa hyödynnetään kasvihuonepäästöjen pienentämiseksi.

Toivomme, että sinulla on jo valmiita yhteyksiä teollisuus- tai kiinteistöautomaatioliiketoimintaan, vahva osaaminen projektimyynnistä sekä kyky luoda uutta liiketoimintaan. Et oleta, että asiat ovat valmiina, vaan olet valmis laittamaan kädet saveen ja rakentamaan liiketoimintaa käytännön tasolla. Olet oma-aloitteinen, yrittäjähenkinen, ja sopeutumiskykyinen tyyppi, jolla on positiivinen can-do-asenne.

  • Olet insinööri tai diplomi-insinööri, tai sinulla on kyseistä koulutustasoa vastaavat työkokemuksella hankitut taidot
  • Sinulla on vahva englannin kielen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Sinulla on valmiudet toimia työssäsi itsenäisesti sekä sinulla on aktiivinen ja asiakaslähtöinen toimintatapa

Työ on monipuolista, liikkuvaa ja itsenäistä. Se soveltuu erinomaisesti oma-aloitteiselle, toimeliaalle tekijälle, jolla on valmius matkustaa työssä. Pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Espoossa.

Työpaikka on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Haastattelut käynnistetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.3 mennessä osoitteeseen aleksi.ahti@genanosolutions.com.

Huom. Laitathan viestin otsikkoon ”Head of Sales Genano Solutions”.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Aleksi Ahti, (050 309 4842), 20.2 klo 11-13 sekä 28.2 klo 10-12.