(Poistunut julkaisusta)

Head of Project Engineering
Sulbana Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021
Sulbana Oy
Kauhajoella ja Seinäjoella toimiva Sulbana Oy suunnittelee, valmistaa ja asentaa innovatiivisia juustonvalmistuslaitteita maailman parhaiden juustojen tekijöille.Sulbanalaiseen asenteeseen kuuluvat henkilöstön arvostus, kehittymisen intohimo ja pitkäjänteinen kasvu, jotka juontavat juurensa sveitsiläisen perheyrityksen perinteestä.Olemme osa saksalaista ALPMA-konsernia.Katso meistä ja tekijöistämme lisää osoitteesta ura.sulbana.fi tai Facebook -sivuiltamme: https://www.facebook.com/sulbanafinland/

Kasvumme jatkuu ja etsimme nyt Kauhajoelle henkilöä nimikkeellä

Head of Project Engineering

toimimaan projekti-insinöörien ja tarjouslaskennan esimiehenä.

Projekti-insinöörit vastaavat meillä itsenäisesti omista projekteistaan ja ovat yhteydessä suunnitteluun ja tuotantoon sekä asiakkaan projektitiimiin. Projekti-insinöörien esimiehenä vastaat yhteydenpidosta koko konsernin organisaatioon ja jalkautat toimintamalleja omalle tiimillesi yhteistyössä muun paikallisen organisaation kanssa. Pystyt osallistumaan operatiiviseen tekemiseen ja sinulta löytyy teknistä ymmärrystä asiakkaiden ongelmien ratkaisuun. Toimintamme suuntautuu lähes kokonaan vientimarkkinoille, joten pystyt työssäsi kommunikoimaan myös englannin kielellä. 

Työssäsi olet käytännönläheinen ja tekninen insinööri/diplomi-insinööri, jolla on jo kokemusta projektitiimin vetämisestä. Taustasi voi olla esim. tuotannon, laitesuunnittelun tai prosessiteollisuuden parista. Ymmärrät tarjouslaskennan merkityksen ja sinulta löytyy osaamista tarjouslaskennan kehittämiseen. Sinulla on kokemusta layoutien päivittämisestä sekä teknisten piirustusten ja 3D-mallien tulkinnasta. Eduksi katsotaan elintarvikealan laitetuntemus sekä kokemus laitetoimituksista tai teollisuuden projekteista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä positiivisessa työyhteisössä. Kannustamme henkilökohtaiseen ammattitaidon kasvattamiseen ja monipuolistamiseen. Meillä on hyvä porukka ja erinomainen henki työyhteisössä. Pääset työskentelemään monipuolisten projektin ja asiakkaiden parissa, jäämättä ongelmatilanteissa kuitenkaan yksin. Meillä on vahva tilauskanta ja olemme alueellamme yksi houkuttelevimmista työnantajista!

Kiinnostuitko? Kerromme sinulle mielellämme lisää tehtävästä, yrityksestä ja yrityskulttuurista. Lisätietoja antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308 tai sähköpostilla johanna.ahola@eezy.fi

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi voit jättää sivujemme kautta osoitteessa www.eezypersonnel.fi 16.2.2021 mennessä.


Ota yhteyttä:

Sijainti: Kauhajoki