(Poistunut julkaisusta)

Head of Programmatic
Sanoma Media Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haemme Sanoman mediamyynnin digiyksikköön monipuolista digimarkkinoinnin osaajaa perhevapaan sijaiseksi vastaamaan Sanoman ohjelmallisesta mainonnasta.
 
Vastaat siitä että Sanoman ohjelmallisen mainonnan ratkaisut kehittyvät ja vastaavat mainostajien tarpeisiin kaikissa kanavissa. Esimiehenä pääset myös vetämään tiimiä, joka koostuu ohjelmallisen mainonnan huippuasiantuntijoista.
Pääset tekemään laajasti yhteistyötä erilaisten ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa eri teknologiatoimittajista mediamyyntiin ja strategeihin.

Lisäksi työskentelet läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme sekä digi- ja mediatoimistojen kanssa ja työlläsi on vaikutus koko ohjelmallisen mainosmarkkinan kehitykseen. Olet keskeisessä roolissa Sanoman digitarinassa ja mukana mahdollistamassa kotimaista vapaata lehdistöä ja kotimaista viihdettä seuraaville sukupolville.
 
Tehtävää varten arvostamme seuraavia ominaisuuksia:
Kokemusta ohjelmallisesta mainonnasta
Kokemusta eri rooleista digimainonnan parissa
Kokemusta esimiestyöstä
Näyttöä liiketoiminnan kehittämisestä tai tuotekehityksestä
Erinomaista vuorovaikutustaitoa sekä suomeksi että englanniksi
Kykyä saada ihmiset ympärilläsi innostumaan
Ymmärrystä erilaisista verkkoteknologioista ja kykyä oppia nopeasti uutta
Ennakkoluulotonta ja rohkeaa asennetta
 
Tarjoamme huipputehtävän lisäksi toimialan parhaan asiantuntijaorganisaation, huippuluokan kehitysresurssit sekä innostavat työtoverit. Osana Suomen suurinta mediakonsernia tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Sanomatalossa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 23.2. täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja tehtävästä antaa digiyksikön johtaja Jaakko Kuivalainen numerossa 040 9030286 tai jaakko.kuivalainen@sanoma.com.