(Poistunut julkaisusta)

Head of Operations
Cresco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Aplicom on suomalainen, yksi Euroopan johtavista, autojen ja muiden IoT-laitteiden ja niihin nivoutuvien ohjelmistojen kehittäjistä ja valmistajista. Aplicomilla on laaja eurooppalainen ja globaali asiakasverkosto, joka koostuu telematiikan palveluntarjoajista sekä ajoneuvo- ja muista konevalmistajista. Aplicomin yli 20 vuoden toiminnan aikana sen valmistamia laitteita on asennettu lähes miljoonaan ajoneuvoon ja etävalvontakohteeseen. Aplicom-laitteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa.www.aplicom.fi

Haemme Äänekoskelle

Head of Operations- tehtävään

Tulet vastaamaan yrityksemme koko tilaus-toimitusketjusta tuotanto ja materiaalinhallinta mukaan lukien. Liiketoiminnassamme jatkamme laajentumista laitteiden valmistuksesta digitaalisten palveluratkaisujen toimittamiseen, ja palvelutuotannon kehittäminen onkin oleellinen osa työnkuvaasi. Kuulut Aplicomin johtoryhmään ja siinä ominaisuudessa olet kehittämässä paitsi oman vastuualueesi toimintaa ja tehokkuutta myös koko yhtiön toimintaa.

Elektroniikkavalmistuksen ja ohjelmistopalvelujen hallinnan lisäksi toivomme osaamista kansainvälisestä materiaalihankinnasta. Toimintatavan tuloshakuisuus, ketteryys, täsmällisyys ja kyky kokonaisuuksien hahmottamiseen ovat olennaisia ominaisuuksiasi kannustavan ja kehittämislähtöisen esimiestyön ohella. Johtamistyön rinnalla pystyt helposti hahmottamaan asioita myös käytännön tasolla ja tarttumaan itsekin toimeen. Sinulla on tekniikan korkeakoulututkinto tai vastaava sekä sujuva englannin kielen taito.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä liiketoiminnassa nopeasti kehittyvällä toimialalla - suomalaisessa yhtiössä, jossa pystyt vaikuttamaan ja kehittymään myös omalla urallasi.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla rekrytointikonsultti Kaisa Lukkarinen p. 050 3025852. Etenemme haussa mahdollisimman pian, joten jätä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen oheisesta hakulinkistä viimeistään 24.6.2018.