(Poistunut julkaisusta)

HEAD OF OPERATIONS PLANNING AND CONTROL
Nordic Regional Airlines Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2018

Haluaisitko työskennellä dynaamisessa ja nuorekkaassa, suomalaisessa lentoyhtiössä, jossa pääsisit johtoryhmän jäsenenä aidosti vaikuttamaan yrityksen liiketoimintaan? Haastava ja monipuolinen työ lentoyhtiön operatiivisen suunnittelun johdossa mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa odottaa sinua. Tutustu meihin ja Norralla työskentelyyn oheisen videon kautta.

Head of Operations Planning and Control -tehtävässä johdat ja kehität osastoa, jonka muodostavat kolme tiimiä. Operations Control Center, yhtiön ”hermokeskus", joka huolehtii lento-operaatioiden päivittäisestä toiminnasta. Crew Planning and Control vastaa lentävän henkilökunnan ja työvuorolistojen suunnittelusta ja hallinnoinnista sekä toimii yhtiön lentävän henkilökunnan työnjohtona. Rescource Planning taas vastaa lentävän miehistön resurssien suunnittelusta. Osastolla on olennainen ja tärkeä rooli koko yhtiön tavoitteiden saavuttamisen kannalta ja panoksesi osaston johtajana on onnistumisemme kannalta merkittävä. Osasto toimii kiinteässä yhteistyössä kaikkien muiden osastojen kanssa.


Monipuolisessa tehtävässä päävastuualueesi ovat:


• Johtaa ja kehittää Operations Planning and Control - osastoa; aktiivisella ja toimentarttuvalla asenteella johdat noin 20 henkilön muodostamaa osastoa.
• Liikenneohjelma; yhteistyössä asiakkaiden (Finnair) kanssa huolehdit, että liikenneohjelmaa optimoidaan mahdollisuuksien mukaan. Vastaat myös ohjelman toteutumisesta.
• Resurssointi; vastaat yhtiön lentävän henkilökunnan resurssisuunnitelmasta
• Crew Planning and Control; vastaat yhdessä tiimin kanssa laadukkaista työvuorolistoista siten, että ne täyttävät mahdollisimman hyvin niille asetetut moninaiset, joskus myös ristiriitaiset, vaatimukset.
• Operations Control Centre (OCC); vastaat operatiivisen keskuksen toiminnasta ja sen kehittämisestä
• Osaston taloudellinen johtaminen; olet vastuussa osaston taloudesta ja samalla sinulla on suuri rooli myös yhtiön tuloksen osalta.
• Toimiminen operatiivisen johtoryhmän jäsenenä; osaston asioiden esittely ja työskentely yhtiön johtoryhmässä.
• Lisäksi vastuualeisiin kuuluu muun muassa miehistöjen hotellit, operatiivinen raportointi, viranomaisvaatimusten vastaavuudesta huolehtiminen, yhteistyö eri sidosryhmien ja erityisesti Finnairin kanssa.


Oletko etsimämme aikaansaava ja inspiroiva osastonjohtaja?

Etsimme joukkoomme taitavaa ja pidettyä johtajaa, jolta löytyy vahvaa kokemusta operatiivisesta johtamisesta ja esimiestyöstä. Osaston johtajana sinulla on myös vankka ymmärrys liiketoiminnasta.
Sinulla on hyvä paineensietokyky ja erinomaiset ongelmanratkaisutaidot. Työskentelytapasi on analyyttinen ja tarkka sekä kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja sinulla on taito vaikuttaa asioihin myös oman osastosi ulkopuolella. Toimit sujuvasti niin tiimin jäsenenä kuin tukea antavana esimiehenä.
Suomen- ja englanninkielentaitosi ovat erinomaiset niin suullisesti kuin kirjallisesti. Ymmärrät ilmailualaa määrittävät säännökset. Käytät taitavasti MS Office 365 -pakettia.


Miksi sinun kannattaisi hakea Norralle?
Meillä tehdään töitä ammattitaitoisessa, nuorekkaassa ja hauskassa porukassa. Nauramme paljon, arvostamme työtämme ja nautimme siitä, sekä annamme sen myös näkyä. Kehitysmyönteinen työilmapiiri sekä rohkeus ja avoimuus siivittävät työpäiviämme. Yhdessä tekemisen meininki ja toistemme tukeminen ovat meille pienessä työyhteisössä ensiarvoiseen tärkeää.

Aktiivinen virkistystoimikuntamme pitää huolen siitä, että meillä on tasaisin väliajoin hauskaa tekemistä yhdessä aina erilaisista urheilutapahtumista pikkujouluihin. Työsuhde-eduista mainittakoon ID-matkaliput, työterveyshuolto sekä lukuisat diilit liikunta- ja hyvinvointipalvelutarjoajien kanssa.


Syttyikö kipinä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta 16.9.2018 mennessä. Valitulle henkilölle teetetään lentokentän työympäristössä vaadittu suppea turvallisuusselvitys. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Maunu Visuri (maunu.visuri@flynorra.com tai 040 578 8122)
Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi