(Poistunut julkaisusta)

Head of Operational Excellence, Helsinki
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

DB Schenker on Suomen monipuolisimpia kuljetus- ja logistiikkaratkaisuja tarjoava yritys. Euroopan maantiekuljetuksissa olemme markkinajohtaja. Haemme laatuasioista innostunutta logistiikka-alan osaajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle (Head of Operational Excellence, Helsinki).

Pääasiallisena tehtäväsi on Suomen DB Schenkerin maakuljetusten laadun seuranta ja analysointi sekä laaturaportointi ja sen kehittäminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu maakuljetusten tuotannon henkilöstön ja johdon tukeminen jatkuvan parantamisen toimenpiteissä sekä osallistuminen laatu-, ympäristö- ja turvallisuustehtäviin.

Odotamme sinulta soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa, kokemusta logistiikan ja/tai laadunhallinnan tehtävistä sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja luoda uutta. Suoriudut hyvin itsenäisessä työssä, mutta toimit hyvin myös tiimeissä. Osaat käyttää sujuvasti Microsoft Office-ohjelmia ja hyödyntää Exceliä analytiikassa ja raportoinnissa. Olet tottunut käyttämään työssäsi erilaisia järjestelmiä ja opit nopeasti uusien järjestelmien käytön. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Tarjoamme tehtävään valitulle mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisten työtehtävien parissa ja innostuneiden työkavereiden verkostossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anni Lemola, Head of Operational Excellence Finland, puh. 0400989490 tiistaina 12.6. klo 14-15 ja torstaina 14.6. klo 10-11.

Hae tehtävään 21.6. mennessä sähköisellä lomakkeella.