Head of Operational Excellence, Air Freight
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä – Here to move.

Haemme Vantaan Viinikkalan toimipisteeseen lentorahdin ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat lennon operatiivisen toiminnan laadusta (OPEX/Business Unit Air) ja olet mukana päivittäisessä toiminnassa hoitamalla tiettyjen asiakkuuksien lentovientilähetyksiä. Kuulut sisäisiä ja ulkoisia asiakkuuksia hoitavaan Pricing-tiimiin ja osallistut aktiivisesti lennon operatiivisten järjestelmien kehittämiseen. 

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta lentoviennistä sekä siihen liittyvien päivittäisten tehtävien hoitamisesta. Olet positiivisella asenteella varustettu tiimipelaaja, joka omaa hyvän paineensieto- ja ongelmaratkaisukyvyn. Sinulla on oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne ja haluat työskennellä osana kansainvälistä Schenker-tiimiä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työkielenä on englanti. 

Tarjoamme tehtävään valitulle mielenkiintoisen työn ja kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet globaalin organisaation tehtävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marjo Syvänen, Manager Airfreight Operations, puh. 010 5204253 hakuaikana klo 12.00-14.00 välillä tai sähköpostitse marjo.syvanen@dbschenker.com

Hae tehtävää lähettämällä sähköinen hakemuslomake 31.5.2019 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266722
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Katso ilmoituksesta
  • Sijainti: Vantaa