Head of Marketing
Miele

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Vahvistamme edelleen organisaatiotamme, joten haussa on nyt

HEAD OF MARKETING

suunnittelemaan ja toteuttamaan kotitalousyksikkömme b-to-b sekä b-to-c -markkinointitoimintoja

 

Vastaat Suomen kotitalousyksikön markkinointitoimintojen toteuttamisesta ja ideoimisesta kansainvälisen brändistrategian mukaisesti osana pohjoismaista markkinointiorganisaatiota.

Työsi sisältää monikanavaisten ratkaisujen toteuttamista Mielen brändimarkkinoinnin, kuluttajamarkkinoinnin ja yhteistyöketjujemme osalta. Teet työtäsi yhdessä pohjoismaisen markkinointiorganisaation kanssa seuraten globaalia markkinointi- ja brändistrategian ohjeistusta. Paikallisena tekijänä lokalisoit edellä mainittuja strategioita tukemaan Suomen myyntiä.

Vastaat paikallisen markkinointibudjetin suunnittelusta ja seuraamisesta yhdessä myyntijohdon kanssa. 

Tehtävän hoitaminen vaatii aktiivista yhteistyötä niin oman paikallisen organisaation, asiakkaiden kuin pohjoismaisten kollegoiden kanssa.  

Sinulla on aiempaa kokemusta markkinoinnin yleisasiantuntijana sekä tietämystä tuote-, brändi- ja digimarkkinoinnista sekä tuotemerkin aktivoinnista. Olet työskennellyt premium-tuotemerkkien parissa ja kykenet ajattelemaan sekä kaupallisesti että kuluttajakeskeisesti. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus (KTM/tradenomi) ja erinomaiset taidot viestiä asioista sekä suomen että englannin kielellä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa innovatiivista ja oma-aloitteista hands-on-työotetta. Sinulla on intohimoa toimia yrityksen brändilähettinä ja korkea motivaatio kehittää asioita sekä tulosorientoitunut työskentelytapa. Voit tulla näyttämään meille osaamisesi ja kyvykkyytesi monipuolisessa sekä haasteellisessa tehtävässä.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen kansainvälisen yrityksen tuen sekä avoimen yrityskulttuurin. Meillä on viihtyisä työympäristö ja toisiamme arvostava työilmapiiri. Koulutamme sinua edelleen alan parhaaksi toimijaksi, sillä panostamme henkilökuntaamme. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, tavoitettavissa varmimmin 24.2., 1.3. ja 4.3. klo 12–14.  Luottamukselliset soittopyynnöt välittää Arespartnersilta Tia Nissinen puh. 044 236 1600.  Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa https://aresnets.arespartners.fi/ sunnuntaihin 7.3.2021 mennessä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427524
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media, Viestintä
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 5609585